Girişimcilik Haftasında Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

Girişimcilik Haftasında Örnek Davranış

Girişimcilik Haftasında Örnek Davranış

Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclis Üyeleri kendi yaptı kendi el işi ürünleri satarak elde edilecek gelirleri ise lösemili hasta çocuklara harcayacak.

03.03.2015 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclis Üyeleri kendi yaptı kendi el işi ürünleri satarak elde edilecek gelirleri ise lösemili hasta çocuklara harcayacak.

Genç Girişimciler İş Başında…

Melikgazi Belediye Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Girişimcilik gününde Kayserili genç girişimci adayların ilk sınavlarından başarılı bir şekilde tamamladıklarını söyledi.

Gelirleri İse Lösemili Çocuklar İçin …

Mart Ayının ilk haftasında kutlanan Girişimcilik Haftası münasebeti ile Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclis Üyelerinin kendi emekleri ile yaptıklarını çeşitli oyuncakları satışa sunacaklarını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç " Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclis Üyeleri oluşturdukları gündem ile kamuoyunu bilgilendirmekte ve bilinçlendirmektedir. Çocuk Meclis Üyeleri genç Kayserili girişimciler olarak ilk sınavlarını başarı ile vereceklerdir. Girişimciler Haftasında kendi emekleri ile yaptıkları oyuncuk, ev mobilyası ve resimleri satışa sunacaklar. Çocuk meclisi Üyeleri satıştan elde edecekleri gelirleri ise Lösemili Çocuklar için düzenlenen doğum günleri etkinliklerinde kullanacaklardır. Bu neden ile Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclis Üyelerini hem genç Kayserili girişimci adayları olarak hem de elde edilen geliri yine ulvi bir davranış ile hasta arkadaşlarına kullanacaklarından dolayı kutluyorum " dedi.

Çocuk Meclisi aynı zamanda Sivil Toplum Kuruluşu gibi çalışıyor…

Toplumda birlik ve beraberliği son derece önemli olduğunu bunun için sürekli olarak sivil toplum kuruluşların etkin ve birleştirici çalışmalar yapması gerektiğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisinin aynı zamanda Sivil Toplum Kuruluşu gibi çalışarak toplumda kaynaşmayı, paylaşmayı ve yardımlaşmayı sürekli olarak desteklediğini kaydetti.

Evde Kullanmadıklarını Oyuncuk ve Eşyaları Da...

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Çocuk Meclis Üyelerinin bu çalışmayı geleneksel hale getireceğini ve böylece evde kullanmadıklarını oyuncuk ve eşyaları da bir bakma yararlı hale getirmiş olacaklarını sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Girişimcilik Haftasında Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement