Girne Amerikan Üniversitesi'nden Alaplı Eml Öğrencisine Ödül - Son Dakika
Yerel

Girne Amerikan Üniversitesi'nden Alaplı Eml Öğrencisine Ödül

Girne Amerikan Üniversitesi\'nden Alaplı Eml Öğrencisine Ödül

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Aziz Çetin, Girne Amerikan Üniversitesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Genç Fotoğrafçılar “ yarışmasında bin 50 öğrenci arasında birinciliği elde etti.

14.04.2014 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Aziz Çetin, Girne Amerikan Üniversitesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Genç Fotoğrafçılar " yarışmasında bin 50 öğrenci arasında birinciliği elde etti.

Girne Amerikan Üniversitesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Genç Fotoğrafçılar" yarışması 10 Mart ve 10 Nisan 2014 tarihleri arasında Üniversite'nin konferans salonunda gerçekleştirildi. Yapılan yarışmaya bin 50 öğrenci toplam da 3 bin fotoğrafla katıldı. Yarışmaya Zonguldak'ın Alaplı ilçesi İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ni temsilen katılan Bilişim Teknolojileri Bölümü öğrencisi Aziz Çetin 'Doğa ve İnsan' konulu fotoğraf ile lise ve üniversite öğrencilerinin arasından birinci elde etti. Birincilik ödülü olarak 2 bin Euro'nun sahibi olan Aziz Çetin, Girne Amerikan Üniversitesi Canterbury Kampüsü'nde bir yıllık yabancı dil kursu almaya hak kazandı.

Alaplı İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Eyüp Ertaş, "Öncelikle öğrencimizi kutluyorum. Okulumuzun adını Kıbrıs'ta Girne Amerikan Üniversitesinde başarı ile temsil etmiştir. Öğrencimizin nin 50 öğrencinin 3 bin fotoğrafla katıldığı yarışmada lise ve üniversite öğrencileri arasında birinciliği elde bizim için onur ve gurur vericidir. Ben bu konuda emeği geçen başta, idareciler olmak üzere öğretmenlerimizi ve öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi. Alaplı İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilişim Teknolojileri Bölümü öğrencisi Aziz Çetin de, kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, "Okulumu başarı ile temsil etmenin onurunu ve gurunu yaşıyorum. Bana destek veren idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Girne Amerikan Üniversitesi'nden Alaplı Eml Öğrencisine Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement