Gkv'liler Oliver Twist Müzikalini Sahneledi - Son Dakika
Yerel

Gkv'liler Oliver Twist Müzikalini Sahneledi

Gkv\'liler Oliver Twist Müzikalini Sahneledi

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri geleneksel İngilizce gösterileri etkinlikleri kapsamında bu yıl Oliver Twist Müzikalini GAÜN Atatürk Kültür Merkezinde sahneledi.

28.05.2015 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri geleneksel İngilizce gösterileri etkinlikleri kapsamında bu yıl Oliver Twist Müzikalini GAÜN Atatürk Kültür Merkezinde sahneledi. Konukların ayakta alkışladığı müzikal büyük beğeni topladı.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri ev Ortaokulu öğrencileri tarafından sahnelenen Oliver Twist Müzikalini İzleyenleri adeta büyüledi. GKV'lilerin geleneksel sahne sanatlarında da iyi noktalarda yer aldıklarını ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar, gösteri öncesi yaptığı konuşmasında müzikalde rol alan öğrencileri ve müzikalin sahnelenmesinde emeği geçenleri kutlayarak, "Eğitim kurumlarımızda akademik çalışmalara paralel olarak öğrencilerimizin bir çok yönden gelişmesinde temel etken olan sanatsal faaliyetlerle de yakından ilgileniyoruz. Özellikle sahne sanatları alanında GKV Özel Okullarının bütün kurumlarında bir birinden farklı oyunlar, müzikaller ve gösteriler yılın değişik dönemlerinde sahnelerdeki yerini alıyor. Bugün geleneksel hale getirilen İngilizce Müzikal etkinlikleri kapsamında bir dünya klasiğini sahneleyen öğrencilerimizin gösterdikleri yüksek performans hepimizi gururlandırmıştır. Emeği geçenleri kutluyorum" dedi.

GKV Özel Liseleri Müdürü Ülkü Ulutaş'ta yaptığı konuşmasında, başarılarla dolu bir yılı geride bırakırken öğrencilerin yıl sonu etkinlikleri kapsamında sergiledikleri gösterilerin onların sadece akademik alanlarda değil, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlardaki bireysel ve kitlesel başarılarını ortaya koyduğunun, en güzel örneği olduğunu ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Konusunu İngiltere'de bir yetimhanede yetişen Oliver Twist'in açlıkla, acılarla ve korkuyla geçen hayatından alan müzikal Acaba Oliver'in kötü talihi onu bir hırsız mı yapacak, yoksa güneş bir gün onun da üstüne doğacak mı? Sorularının yanıt arandı. GKV Özel Liseleri İngilizce öğretmenleri Hakan Alnıaçık ve Bilge Didem Korkmaz yönetmenliğinde sahneye hazırlanan müzikalin koreografisi Meltem Seçilir, müzik direktörlüğünü Derya Ayaz Özbağ, Ömer Cengiz ve Muhammed Ali Erdemir yaparken ışık yönetmenliklerini Özlem Orcan ve Berkay Tahtacı, Set yönetmenliklerini Şeyma Aslantaş, Hayal Bazoğlu ve Ahmet Öz, Ses Yönetmenliklerini Mustafa Özbal ve Mehmet Keçe, Kostüm tasarım sorumluluğunu Bengü Özdede, Lojistik destek ise Kadir Taşcılar tarafından sağlandı. Müzikalde GKV Özel Liseleri ve ortaokulu öğrencilerinden Eren Ekrem Sevinçer, Ahmet Göktekin, Orhan Söylemez, Umut Terzioğlu, Alp İşsever, Aylin Dağ, Ada Asal, Bilge Erkent, İrem Kazaz, İlker Ersan, Baran Aytekin, Işık Dalsüren, Berke Yurtsızoğlu, Cüneyt Göğüş, Atalay Hoylu, Yiğit Güç, Anıl Ülger, Alp Kervancıoğlu, Utku Güç, Berhan Öngen, Abdullah Tarakçı, Tuğberk Bahçeci, Selin Ketteoğlu, Alp İşsever, Orhan Küçük, Nursena Bakışgan, Şahsenem Emre, Berkay Özçil, Burcu Ciğerli, Umutcan Fakılı, Veysel Çiftçi ve Caner Öztürk rol aldı. Konukların büyük bir beğeniyle izlediği müzikalin sonunda izleyiciler dakikalarca oyuncuları ayakta alkışladı.

Müzikalin sonunda GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar oyuna emeği geçenlere birer çiçek armağan ederken, öğrencileri de kutladı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gkv'liler Oliver Twist Müzikalini Sahneledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement