GKV'liler TÜYAP Kitap Fuarına Çıkarma Yaptılar - Son Dakika
Güncel

GKV'liler TÜYAP Kitap Fuarına Çıkarma Yaptılar

GKV\'liler TÜYAP Kitap Fuarına Çıkarma Yaptılar

TUYAP Çukurova 9. Kitap Fuarı'na katılarak yeni yayınlanan kitapları alırken yazarlarıyla tanışırken birçok etkinlik ve söyleşiye de katılarak gündemle ilgili merak ettikleri konuları öğrendiler.

22.01.2016 08:50  Güncelleme: 08:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GKV Özel Liseleri Kültür-Edebiyat-Yayın ve Kütüphanecilik Kulübü tarafından organize edilen ve 90 öğrenci, idareci ve öğretmenlerin katıldığı TUYAP Çukurova 9. Kitap Fuarında kitap dünyasını keşfettiler.

Fuara katılan yazarlarla tanışan ve kitaplarını imzalatan öğrenciler gündemle ilgili merak ettikleri birçok konuyu da yazarlarla konuşma fırsatı yakaladı. TUYAP Çukurova Kitap Fuarı'nın GKV Özel Okulları öğrencileri için farklı bir anlam ifade ettiğini ve her yıl öğrencilerle birlikte fuarı ziyaret ederek yeni yayınlanan kitapları aldıklarını ifade eden GKV Özel Liseleri Müdiresi Ülkü Ulutaş "Kitap okumayı alışkanlık haline getiren öğrencilerimiz kitap dünyasını da yakından takip etmektedirler. Her yıl Adana'da gerçekleştirilen TUYAP Çukurova Kitap Fuarına gezi düzenleyerek öğrencilerimizi götürmekteyiz. Bu yılda yine geleneksel hale getirdiğimiz kitap fuarı gezimiz öğrencilerimizin büyük ilgisini gördü. Fuarı ziyaret eden öğrencilerimiz ünlü yazarlardan Gaziantep'in kültür elçisi Ahmet Ümit başta olmak üzere Gülse Birsel, Üstün Dökmen, Mustafa Armağan, Canan Tan, Murathan Mungan, Ercan Kesal, Ayşe Kulin, Enver Aysever, Yekta Kopan, Gülten Dayıoğlu, Mavisel Yener, Ece Temelkuran, Kahraman Tazeoğlu, Alya Öztanyel, Behiç Ak, Aret Vartanyan, Aytül Akal, Ömer Sevinçgül, Engin Alan, Senai Demirci, Fatih Yağcı, İpek Ongun, Hikmet Anıl Öztekin, Cemalnur Sargut, Sibel Eraslan, İsmail Saymaz, Yavuz Bahadıroğlu, Penguen Dergisi Çizerleri ve Ot Dergisi Yazarlarının da bulunduğu pek çok değerli yazarı, şairi ve çizerle tanışarak onlarla sohbet etme ve aldıkları kitapları imzalatma şansı yakalamışlardır. Önümüzdeki yıllarda da bu tür etkinliklerimiz devam edecektir" dedi. Fuarda çeşitli söyleşi ve etkinliğe de katılan öğrenciler Adana'nın tarihi ve turistik yerlerinde de incelemeler yaparak Gaziantep'e döndü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel GKV'liler TÜYAP Kitap Fuarına Çıkarma Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement