GKV Özel Okullarında Ziller Coşkulu Çaldı - Son Dakika
Yerel

GKV Özel Okullarında Ziller Coşkulu Çaldı

GKV Özel Okullarında Ziller Coşkulu Çaldı

Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında da ziller bu gün coşkuyla çalarak 2014-2015 eğitim öğretim yılının startı verildi.

15.09.2014 16:34  Güncelleme: 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında da ziller bu gün coşkuyla çalarak 2014-2015 eğitim öğretim yılının startı verildi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları eğitim kampusunda düzenlenen açılış töreninde konuşan Genel Müdür Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

Vergili, yaptığı konuşmada yarım asırlık bir eğitim kurumu olan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının elde ettiği başarılara değinerek başarıya giden yolun azimli ve kararlı çalışmaktan geçtiğini ifade etti.

Atanur Vergili, 2013-2014 eğitim öğretim yılında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencilerinin TEOG ve YGS'de olduğu gibi LYS'de de büyük başarılarıyla bir kez daha güçlerini kanıtladıklarını ifade etti.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının sadece akademik başarılarıyla değil, sosyal, kültürel, sanatsan ve sportif başarılarıyla da isminden sıkça söz ettirdiğine değinen Vergili, yeni eğitim öğretim yılında başarı zincirine yüzlerce yeni başarı halkası takılacağını da sözlerine ekledi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları bünyesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren GKV Özel Anaokulu, GKV Özel İlkokulu, GKV Özel Ortaokulu, GKV Özel Anadolu Lisesi, GKV Özel Fen Lisesi ve Cemil Alevli Koleji öğrenci, öğretmen ve velilerinin katıldığı coşkulu tören öğrencilerin şiir ve kompozisyon okumasıyla devam etti.

Törende okulun idari personeli de tanıtılırken tören sonrası öğrenciler sınıflarına girerek ilk derse merhaba dedi. Ders zilinin çalmasıyla başlayan 2014-2015 eğitim öğretim yılının ilk haftasının 'İlköğretim Haftası' olarak çeşitli etkinliklerle kutlanacağı da açıklandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel GKV Özel Okullarında Ziller Coşkulu Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement