GKV Özel Ortaokulu 4. Alanya Eğitim Kampını Tamamladı - Son Dakika
Yerel

GKV Özel Ortaokulu 4. Alanya Eğitim Kampını Tamamladı

GKV Özel Ortaokulu 4. Alanya Eğitim Kampını Tamamladı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu öğrencileri geleneksel Alanya Eğitim ve Dinlenme Kampını başarıyla tamamlayarak döndü.

12.02.2015 11:26  Güncelleme: 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu (GKV) öğrencileri geleneksel Alanya Eğitim ve Dinlenme Kampını başarıyla tamamlayarak döndü.

Bu yıl 4. kez yapılan kampa GKV Özel Ortaokul Müdürü Ali Bozgeyik başkanlığında 6 branş öğretmeni ve 46 sekizinci sınıf öğrencisi katıldı. TEOG sınavına hazırlık ve dinlenme kampı süresince gündüz 6 saat konu tekrar dersleri, akşam 3 saat soru çözme etütleri yapıldığı kamp, başarıyla tamamlandı. GKV'li öğrenciler ders dışı serbest zamanlarında kamp alanında bulunan spor sahaları ve diğer sosyal tesislerde dinlenme ve eğelenme imkanı buldu. GKV Özel Okulları tarafından 8.sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen kampın son gününde öğrenciler Side Antik Kenti ve Manavgat gibi tarihi ve turistik yerleri gezme imkanı buldu. Öğrenciler, Antalya yanında Konya'da da çeşitli araştırma ve incelemeler yaparak Gaziantep'e döndü.

Kampın başarılı geçtiğini ifade eden GKV Özel Ortaokulu Müdürü Ali Bozgeyik, her yıl düzenlenen geleneksel kampın bu yıl da başarıyla gerçekleştirildiğini vurgulayarak önümüzdeki yıllarda da kamp geleneğinin sürdürüleceğini açıkladı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel GKV Özel Ortaokulu 4. Alanya Eğitim Kampını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement