Gmis'ten Bakan Çelik'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Gmis'ten Bakan Çelik'e Ziyaret

Gmis\'ten Bakan Çelik\'e Ziyaret

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’i makamında ziyaret ederek, grev aşamasına gelen MTA çalışanlarının Toplu İş Sözleşmeleri (TİS) görüşmeleri hakkında bilgi vererek, sorunların çözümü için katkı istedi.

25.08.2015 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i makamında ziyaret ederek, grev aşamasına gelen MTA çalışanlarının Toplu İş Sözleşmeleri (TİS) görüşmeleri hakkında bilgi vererek, sorunların çözümü için katkı istedi.

Yapılan görüşmede GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu ve MTA Şube Başkanı Durmuş Kılıç da hazır bulundu. GMİS ve Kamu İş Verenleri Sendikası (Kamu-İş) arasında MTA çalışanlarını kapsayan 16. Dönem TİS sözleşmesi görüşmelerinde arabulucu döneminde de anlaşmaya varılamadı. Sözleşmenin anlaşmazlık konularını Bakan Faruk Çelik'e aktaran Demirci, "Sayın bakan KAMU İŞ yetkilileriyle telefon görüşmesi yaparak onlardan bilgi aldı. Konunun çözümü için gerekenin yapılmasını söyledi. Sayın bakanın sorunların aşılmasında yardımcı olacağına inanıyoruz" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gmis'ten Bakan Çelik'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement