Göbeklitepe Yarı Maratonu'na Doğru - Son Dakika
Güncel

Göbeklitepe Yarı Maratonu'na Doğru

Göbeklitepe Yarı Maratonu\'na Doğru

Şanlıurfa'da düzenlenecek olan Göbeklitepe Yarı Maratonu'na 600 koşucunun kayıt yaptırdığı açıklandı.

22.10.2014 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Atletizm İl Temsilcisi Faruk Kesik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceği yarı maraton koşusunun hazırlıklarını sürdürüyor.

Bin katılımcının hedeflendiği maratona şimdiye kadar 600 kişinin kayıt yaptırdığı öğrenildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü katılımcı sayısının dün itibariyle 600'ü geçtiğini duyurdu.

Bin katılımcının hedeflendiği maraton öncesi açıklama yapar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, "Katılımcılar kayıt için bir ücret yatırarak kayıt olabiliyorlar. Bu da koşumuzun ciddiyetini göstermektedir. Koşumuz için cumartesi günü Nevali otelde kayıt masaları kurulacak her sene olduğu gibi yine makarna partimiz olacak" dedi.

Etkinlikler kapsamında bölgenin tanıtımı için sıra gecesi programının da düzenleneceğini sözlerine ekleyen Yıldız, "Pazar günü sabah Büyükşehir Belediyemizin ve Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün tahsis etiği araçlar ile start noktası olan Göbekli tepeye gidilecek koşu oradan başlayacaktır. Ben buradan Büyükşehir Belediyesine, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'a ve desteklerini esirgemeyen tüm kurum, kuruluşlara, sponsorlarımıza, basın mensubu arkadaşlara çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yıldız açıklamasını şu sözlerle sürdürdü: "2 Kasım 2014 pazar günü Şanlıurfa'da yapılacak olan 4. Uluslar arası Göbeklitepe yarı maratonu ve 10k koşusu hazırlıkları devam ediyor. Sağolsun il temsilcimiz Faruk Kesik ve yardımcısı Hamit Çalış beylerin büyük gayretleriyle sona gelindi. 4. Uluslar arası Göbeklitepe yarı maratonu ve 10k koşumuz çok ilgi duyulan değer verilen markalaşan bir organizasyon haline geldi. Ben buradan başta Sayın Valimiz İzzettin Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı olmak özere bize desteklerinden dolayı tüm kurum ve kuruluşlara, sponsorlarımıza, her zaman sesimiz olan değerli basın mensubu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum"

Ayrıca maraton öncesi düzenlenen dünkü toplantıda 6. Uluslar arası Elbistan-Afşin- Ekinözü 170 Km koşusunda dünyanın üçüncü hızlı ve zor ultra maratonuna Şanlıurfa adına katılan ve üçüncülük elde eden Hamit Çalış'a plaket verildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Göbeklitepe Yarı Maratonu'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement