Göç Zamanı Dizisinden Sevişme Sahneleri Yüzünden Çıkarıldı - Son Dakika
Güncel

Göç Zamanı Dizisinden Sevişme Sahneleri Yüzünden Çıkarıldı

Göç Zamanı Dizisinden Sevişme Sahneleri Yüzünden Çıkarıldı

Star TV'de ekranlara gelen Göç Zamanı bu hafta 11.bölümü ile ekranlara gelecek.

07.04.2016 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Star TV'de ekranlara gelen Göç Zamanı bu hafta 11.bölümü ile ekranlara gelecek. Dizinin bu hafta yayınlanacak yeni bölümü öncesinde şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Göç Zamanı oyuncusu Nurana Bagieva sevişme sahnesini kabul etmediği için diziden çıkarıldığını söyledi

5 yıldır Türkiye'de dizilerde oynayan Azerbaycanlı Nurana Bagieva, Göç Zamanı dizisinde yazılan sevişme sahnesini kabul etmediği için senaristler tarafından kendisine ölüm sahnesi yazıldığını söyledi.

Star TV'deki 'Göç Zamanı'nda Hande'yi oynayan Nurana Bagieva diziden neden çıkarıldığını ilk kez Posta'ya anlattı:

"2 adamla birden sevişme sahnem vardı. Biri babam yaşındaki Talat Bulut, diğeri Arnavut oyuncu Şüküri Çavuşay. Rahatsız oldum. Talat Bulut zorlandığımı hissedince bana yardım etti. Sahneyi yumuşattı. Ama baktım yine iki erkekle sevişme sahnesi yazılmış. Karşı çıktım. Senaristler de hemen bana ölüm sahnesi yazdı ve diziden çıkarıldım."

GÖÇ ZAMANI SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Hande'nin cesedi başında yakalanan Yılmaz'ın hayatı bambaşka bir yola giriyor. Buradan dönüşü mümkün olacak mı? Sevgi ve Demir; Yılmaz'ın yakalanmasıyla yıkıyorlar. Artık onlar için de hayat hiç kolay olmayacak… Hande'nin gizemli ablası, Hande'nin öldüğünü haber alır almaz hastaneden kaçıyor. Yılmaz, suçsuzluğunu ispatlamak zorunda. Ama daha büyük bir tehlike adım adım yaklaşıyor. Kiraz'ın kaçtığını gören Yemin peşinde. Kız kardeşini adamların elinden kurtarmak için elinden geleni yapıyor. Başaracak mı, yoksa Kiraz karanlık bir dehlize kaybolup gidecek mi? Cennet, Kiraz'ın kaybolmasıyla birlikte tamamen yıkılıyor. Tek ümidi Yemin….

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Göç Zamanı Dizisinden Sevişme Sahneleri Yüzünden Çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement