Göcek Tüneli Geçiş Ücretleri Protesto Edildi - Son Dakika
Güncel

Göcek Tüneli Geçiş Ücretleri Protesto Edildi

Görüntü Dökümü : Tünelden görüntü Vatandaşlardan ve dövizlerden detay Grubun yürüyüşü Fatih Özpolat'ın konuşması CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir'in açıklaması - Göcek Tüneli'nin geçiş ücretlerine yapılan zam protesto edildi Muğla-Antalya karayolunu birbirine bağlayan Göcek Tüneli'nin geçiş ücretlerine yapılan zam protesto edildi.

31.01.2016 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

Tünelden görüntü

Vatandaşlardan ve dövizlerden detay

Grubun yürüyüşü

Fatih Özpolat'ın konuşması

CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir'in açıklaması - Göcek Tüneli'nin geçiş ücretlerine yapılan zam protesto edildi

Muğla- Antalya karayolunu birbirine bağlayan Göcek Tüneli'nin geçiş ücretlerine yapılan zam protesto edildi.

Sosyal medyada organize olarak tünelin gişelerinin önünde toplanan bir grup, ellerinde pankartlarla tünel gişelerinden geçerek idari binanın önüne kadar yürüdü.

Gruptakiler burada düdük çalıp slogan atarak tünel geçiş ücretlerine tepki gösterdi.

Grup adına açıklama yapan, Fatih Özpolat, Türkiye'de toplam 172 tünel bulunduğunu, bunların 171 tanesinin ücretsiz olduğunu savunarak, tek ücretli tünelin Göcek Tüneli olduğunu ve geçiş ücretlerine de yüzde 30 ila 35 aralığında değişen oranlarda zam yapıldığını söyledi. Özpolat, "Yapılan son zamlar neticesinde binek araçlar 4 lira 50 kuruş, orta sınıf araçlar 9 lira, büyük araçlar 13 lira tek yön geçiş ücreti vererek geçmek zorunda kalmıştır. Önemle altını çizmek isterim ki bu ücretler hem geliş hem de gidiş yönlerinde alınmaktadır" dedi.

Eyleme destek veren CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir ise tünele yapılan son zamların bölge halkını zor durumda bıraktığını savundu.

Özelleştirme yapıldığı gibi Göcek Tüneli'nin de kamulaştırılması gerektiğini savunan Demir, "Yapılacak iş basit. Hükümet seçimlerde tünelin ücretsiz olacağını söylemişti. Bu söz yerine getirilmeli. Biz de milletvekili arkadaşlarımızla Meclis'te konunun takipçisi olacağız" dedi.

Grup, açıklamanın ardından dağıldı.

Göcek Tüneli Geçiş Ücretleri Protesto Edildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Göcek Tüneli Geçiş Ücretleri Protesto Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement