Göçmen Börekçisi Çocuklara Gerçek Bir Bayram Yaşattı - Son Dakika
Güncel

Göçmen Börekçisi Çocuklara Gerçek Bir Bayram Yaşattı

Göçmen Börekçisi Çocuklara Gerçek Bir Bayram Yaşattı

Anne emeği ile büyüyen ve insanların sağlıklı beslenmesi için çalışan Göçmen Börekçisi, 24 Nisan Pazar günü, Kocaelili çocukları ve ailelerini fabrikasında ağırladı.

26.04.2016 14:40  Güncelleme: 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'ndeki üretim tesisinin bahçesine, birbirinden eğlenceli oyunları, leziz ikramları ve gelenekselleşmesi hedeflenen etkinlikleri ile 23 Nisan'ı kutlayan Göçmen Börekçisi ailesi, günün sürprizi olarak birkaç çocuğu da Mustafa Dönmez Eğitim Vakfı'ndan eğitim bursu ve farklı hediyelerle mutlu etti.

Göçmen Börekçisi üretim tesislerinde, bu yıl ilki gerçekleşen Göçmen Börekçisi Çocuk Şenliği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı onuruna, 24 Nisan Pazar günü yaklaşık iki bin kişinin katılımıyla gerçekleşti. İlerleyen yıllarda gelenekselleşmesi planlanan etkinliğe Göçmen Börekçisi, tüm Kocaelilileri ve yakın illerden gelenleri ağırladı.

Birbirinden farklı etkinliklere sahne olan Göçmen Börekçisi Çocuk Şenliği'nde çocuklar ve aileleri, hem eğlendi hem de Göçmen Börekçisi lezzetleri ile şölen yaşadı. Neşeyle kutlanan günde Nuh Çimento, Türköz İnşaat ve DÜFA firmaları da Göçmen Börekçisi'nin organizasyonuna destek olurken, Toyota Kaya Plaza, English Time, Kocaeli Fenerbahçe Futbol Okulu ise etkinlik alanında stantlarıyla yerlerini aldılar.

Çocuklara Bayram Hediyesi Eğitim Bursu
Etkinlikte çocuklara, Garanti Bankası, Dönmez Kasap, Kaçmaz Turizm, Ekmen Mutfak, Fidan Kundura, Sosyete Pazarı, Kocaeli Spor, Hivza Elektronik ve Küpeli İnşaat'ın desteğiyle tablet, bisiklet, org, basketbol topu, oyuncak bebek gibi hediyelerin yanı sıra eğitimlerine katkıda bulunulacak English Time'dan ve Matematik Köyü'nde kurs armağan edildi.

Etkinliğe katılan çocuklardan birkaçına da, Göçmen Börekçisi'nin sahipleri İlker Can Dönmez ve Tanju Taner Dönmez'in babalarının anısına kurdukları Mustafa Dönmez Eğitim Vakfı tarafından eğitim bursu hediye edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Göçmen Börekçisi Çocuklara Gerçek Bir Bayram Yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement