Göçmen Kaçakçılarını Telefon İhbarı Yakalattı - Son Dakika
Güncel

Göçmen Kaçakçılarını Telefon İhbarı Yakalattı

Göçmen Kaçakçılarını Telefon İhbarı Yakalattı

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ihbar üzerine yaptığı operasyonda, yasa dışı yollardan yurtdışına çıkmaya çalıştığı öne sürülen Afganistan uyruklu 34 kişiyi ve bu kişileri yurtdışına çıkarmaya çalıştığı öne sürülen 2 kişi gözaltına alındı.

16.04.2015 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ihbar üzerine yaptığı operasyonda, yasa dışı yollardan yurtdışına çıkmaya çalıştığı öne sürülen Afganistan uyruklu 34 kişiyi ve bu kişileri yurtdışına çıkarmaya çalıştığı öne sürülen 2 kişi gözaltına alındı. Operasyonda tekne ve botlarda kullanılan 1 adet deniz motoru, 1 bidon yakıt, 31 can yeleği ele geçirildi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Beştelsiz Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi'nde bir otobüse çok sayıda yabancı vatandaşın bindirildiğini gören bir kişi polise ihbarda bulundu. Olay yerine giden ekipler 34 GH 0566 plakalı otobüsü bekleterek, içeride bulunan kişileri incelemeye başladı. Polis, otobüste bulunan Afganistan uyruklu 34 kişiyi yasa dışı yollarla yurt dışına kaçırmaya çalıştığı öne sürülen şüpheli C.K.(50) ve Afganistan uyruklu N.J.M.'yi (23) gözaltına aldı. Otobüste yapılan aramalarda tekne ve botlarda kullanılan 1 adet deniz motoru, 1 bidon yakıt, 31 can yeleği ele geçirildi.

34 AFGAN YABANCILAR ŞUBE'YE TESLİM EDİLDİ

Otobüste yakalanan yaşları 15 ile 30 arasında değişen Afganistan uyruklu 34 kişi işlemlerinin tamamlanması ardından sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI

Şüpheli, C.K. ve N.J.M.'nin çıkartıldıkları mahkeme tarafından "Göçmen Kaçakçılığı" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göçmen Kaçakçılarını Telefon İhbarı Yakalattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement