Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu

Görüntü Dökümü : Otobüslerin içerisindeki yabancı uyruklu kişiler İzmir'de göçmen kaçakçılığı operasyonu İstanbul'dan İzmir'in Çeşme ilçesine giden iki yolcu otobüsünde 112 Suriye ve Afganistan uyruklu yakalandı Göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 7 kişi gözaltına alındı İzmir'de, yasa dışı yollardan Yunan adalarına geçmeye çalışan 112 yabancı uyruklu yakalandı.

19.01.2016 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

Otobüslerin içerisindeki yabancı uyruklu kişiler İzmir'de göçmen kaçakçılığı operasyonu

İstanbul'dan İzmir'in Çeşme ilçesine giden iki yolcu otobüsünde 112 Suriye ve Afganistan uyruklu yakalandı

Göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 7 kişi gözaltına alındı

İzmir'de, yasa dışı yollardan Yunan adalarına geçmeye çalışan 112 yabancı uyruklu yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İzmir-Çeşme otobanında uygulama yapan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ve Narlıdere İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'dan İzmir'in Çeşme ilçesine giden iki yolcu otobüsünü Narlıdere gişeleri mevkisinde durdurdu.

Otobüslerde, aralarında kadın ve çocukların da yer aldığı 112 Suriye ve Afganistanlının bulunduğu belirlendi. Araçlarda 74 can yeleği ele geçiren ekipler, biletlerin, bazı Türk vatandaşları adına kesildiğini tespit etti.

Çeşme'de önceden anlaştıkları kişilerce Yunan adalarına geçmeyi planlayan yabancı uyruklular, sağlık kontrolünün ardından Göç İdaresi İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Gözaltına alınan 7 kişi, İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İtalya'da gurbetçilerle buluştu
    13:37 Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İtalya'da gurbetçilerle buluştu

    Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İtalya'nın Venedik şehrindeki Eski Camii'nde düzenlenen 'Yatsı Namazı Buluşması' programında gurbetçilerle bir araya geldi. Erbaş, konuşmasında ibadetin önemini vurgulayarak, dürüstlüğün ve hümanizmin İslam'da aranması gerektiğini belirtti. Ayrıca, Gazze'deki zulme dikkat çekerek, İslam'ın barış dini olduğunu vurguladı ve Müslümanların İslam'ı güzel bir şekilde temsil etmeleri gerektiğini söyledi.

  • 1 Mayıs'ta Türkiye'nin ve dünyanın meydanlarında buluşan milyonların gözü kulağı İstanbul Taksim 1 Mayıs alanında olacak
    13:36 1 Mayıs'ta Türkiye'nin ve dünyanın meydanlarında buluşan milyonların gözü kulağı İstanbul Taksim 1 Mayıs alanında olacak

    Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB), Türk Tabipleri Birliği (TTB) ve Türk Dişhekimleri Birliği (TDB) tarafından 1 Mayıs programına ilişkin Beşiktaş'ta basın açıklaması düzenlendi. Açıklamada, '1 Mayıs'ta Türkiye'nin ve dünyanın meydanlarında buluşan milyonların gözü kulağı İstanbul Taksim 1 Mayıs alanında olacak, milyonlarca kalp Taksim 1 Mayıs alanında atacak' denildi.

  • Kadirli'de asayiş uygulamalarında 14 şüpheli tutuklandı
    13:35 Kadirli'de asayiş uygulamalarında 14 şüpheli tutuklandı

    Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında yakalanan 32 şüpheliden 14'ü tutuklandı. Emniyet ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 6 tabanca, 2 tüfek ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.


Advertisement