Gökçeada'da Ulaşım İsyanı - Son Dakika
Güncel

Gökçeada'da Ulaşım İsyanı

Gökçeada\'da Ulaşım İsyanı

Çanakkale’nin Gökçeada ilçesinde yaşanan ulaşım çilesi tatilcileri isyan ettirdi.

31.08.2015 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde yaşanan ulaşım çilesi tatilcileri isyan ettirdi. Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, boğaz ve adalar hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ'ın bir an önce bu meseleyi çözmesi gerektiğini söyledi.

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde bilhassa hafta sonları yaşanan ulaşım sıkıntısı tatilcileri canından bezdirdi. Son olarak hafta sonunda iskelede yaşanan sıra kavgası, hem tatilcileri, hem ada halkını isyan ettirdi. Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, "Biz Gökçeada'da çok ciddi organizasyonlar tertip etmiştik. Kitesurf yarışmaları, motor festivali vardı. Ama bütün sezon boyunca gerçekten yeni bir turizm destinasyonu olan Gökçeada'da yoğun bir talep söz konusu. Bizim şuna karar vermemiz gerekiyor Gökçeada'da; Turizm mi yapacağız, tarım ve hayvancılık mı? Bu konuda biz Gökçeadalılar kararımızı verdik; turizm yapacağız. Turizm yapabilmek için de adalara ulaşımı sağlayan GESTAŞ bu sorunu çözmek zorunda. Biz bu sezonu artık noktalamış durumdayız. Ama önümüzdeki sezona yönelik ulaşımla alakalı gereken çözümü üretmezlerse biz ve Gökçeada halkı elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Burada 2 kilometrelik araba kuyruğu var. İnsanlar güneşin altında kuyrukta bekliyor. Ben tekrar ifade ediyorum; GESTAŞ'taki yetkili arkadaşlar Gökçeada'nın bu ulaşım problemini ya çözecekler ya da çözecekler" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gökçeada'da Ulaşım İsyanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement