Gökçeada, Orta Asya'dan Turistleri Ağırlayacak - Son Dakika
Yerel

Gökçeada, Orta Asya'dan Turistleri Ağırlayacak

Gökçeada, Orta Asya\'dan Turistleri Ağırlayacak

Gökçeada Belediyesi ve Özbekistan Büyükelçiliği İstanbul Ticari Temsilciliği işbirliğinde düzenlenen Gökçeada Tanıtım Toplantısı ile Gökçeada; Özbekistan, Türkmenistan, Kırgızistan ve Tataristan’da faaliyet gösteren turizm acentelerinin yöneticilerini misafir etti.

14.09.2015 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gökçeada Belediyesi ve Özbekistan Büyükelçiliği İstanbul Ticari Temsilciliği işbirliğinde düzenlenen Gökçeada Tanıtım Toplantısı ile Gökçeada; Özbekistan, Türkmenistan, Kırgızistan ve Tataristan'da faaliyet gösteren turizm acentelerinin yöneticilerini misafir etti.

Özellikle son yıllarda bölgesinde önemli bir turizm destinasyonu olan Gökçeada, bölgesinin tanıtımı noktasında önemli faaliyetlere imza atıyor. Misafirlerine sunduğu doğal ve ekolojik ürünleri ile sörf ve dalış gibi alternatif spor olanakları sayesinde son yıllarda adından sıkça söz ettiren Gökçeada, bugüne kadar özellikle Balkan ülkeleri arasında popüler turizm mekanlarından biri konumunda anılırken şimdi de Orta Asya'dan gelecek turistlere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Gökçeada Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşen program kapsamında Gökçeada'nın ve Çanakkale'nin turizm değerleri 3 gün boyunca Orta Asya Türki Cumhuriyetleri'nden gelen misafirlere tanıtıldı ve Gökçeada başta olmak üzere Çanakkale Bölgesine Orta Asya ülkelerinden turların düzenlenmesi için çalışmalar yapıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gökçeada, Orta Asya'dan Turistleri Ağırlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement