Gökçebey Kaymakamı Hamitoğlu'nun Tayini Çıktı - Son Dakika
Yerel

Gökçebey Kaymakamı Hamitoğlu'nun Tayini Çıktı

Gökçebey Kaymakamı Hamitoğlu\'nun Tayini Çıktı

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde, iki yıl önce göreve başlayan Kaymakam Bülent Hamitoğlu’nun Adıyaman’ın Gerger ilçesine tayini çıktı.

05.09.2014 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde, iki yıl önce göreve başlayan Kaymakam Bülent Hamitoğlu'nun Adıyaman'ın Gerger ilçesine tayini çıktı.

Yaklaşık iki yıldan bu yana Gökçebey Kaymakamlık görevini yürüten Bülent Hamitoğlu'nun İçişleri Bakanlığı'nın kararnamesiyle Adıyaman'ın Gerher ilçesine atandığı ve Gökçebey ilçesine Rize Valiliği'nde Kaymakam adayı olan Bünyamin Bilgin atandığı kaydedildi. Gökçebey'e atanan Bünyamin Bilgin, 1987 yılında doğdu. İlk ve orta öğretimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Dumlupınar Üniversitesi Bilecik İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimini bitirdi. İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı'nda Dernekler Denetçi Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra 2010 yılında Kaymakam Adayı olarak Rize Valiliği emrine atandı. Kaymakam Refikliği stajını Afyon'un Sandıklı ilçesinde, Mülkiye Teftiş stajını Muğla, Milas- Yatağan'da, Kaymakam Vekilliği'ni Fındıklı ilçesinde yapmıştır. Bir yıl süreyle Amerika'nın Virjinya eyaletinde The Univercity of Virginia Tech'de eğitim görmüş Büyükelçilik stajını Washington Büyükelçiliği'nde Büyükelçi Namık Tan refakatinde yaptığı kaydedildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gökçebey Kaymakamı Hamitoğlu'nun Tayini Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement