Gökçek'in Seçim Şarkısı Mahsun Kırmızıgül'den - Son Dakika
Politika

Gökçek'in Seçim Şarkısı Mahsun Kırmızıgül'den

Gökçek\'in Seçim Şarkısı Mahsun Kırmızıgül\'den

Sosyal medyayı en aktif kullanan siyasilerden biri olan Melih Gökçek 'Kim Tutar Bizi' şarkısı için hazırlanan klibi Twitter'dan paylaştı.

08.02.2014 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 30 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.

SEÇİM ŞARKISI MAHSUN KIRMIZIGÜL'DEN

Geçtiğimiz gün yapacağı 18 projeyi açıklayan Melih Gökçek, bugün de Twitter hesabından Mahsun Kırmızıgül'ün 'Kim Tutar Bizi' şarkısıyla hazırlanan klibi takipçileriyle paylaştı.

MANSUR YAVAŞ'A GÖZDAĞI

klipte Melih Gökçek'in yaptığı ve yapacağı projelere yer verilirken Ak Parti'nin Ankara'daki mitinglerinden de görüntüler yer aldı. Seçim yarışının iyice kızıştığı şu günlerde Melih Gökçek, en büyük rakibi Mansur Yavaş'a gözdağı verdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika Gökçek'in Seçim Şarkısı Mahsun Kırmızıgül'den - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • anketçi: mansur diyenleryeşile melih diyenler kırmızıya basın 229 52 Yanıtla
  • yılamaz uygun: ulan melih ankara artık senden bıktı paşa paşa gitcen akp artık bitecek mansur gelcek ankara kazancak 96 26 Yanıtla BEDİR: ADINI DÜZGÜN YAZ ÖNCE SONRA KONUŞ GELMIŞ YORUM YAPIYOR. İNADINA MELİH 0 0
  • ankaralı: Melih Ankara'da uzun yıllardır başkan ... Vaad ettiklerini duyunca gülüyorsun madem yapacaktında şimdiye kadar niye yapmadın , akp nin arkasına saklandınız, oğulların ve yandaşların ankaranın kanını emdiniz, akp ye evet melihe hayır, senin yüzünden chp ye oy vereceğim 68 8 Yanıtla keçiörenli: 3 dönem melihe oy vermiş biri olarak kendimden utanıyorum, mansur yavaş chpden aday diye değil bu gökçekten kurtulmak için mansur yavaşı destekleyecem ilk defa chp ye oy vermiş olacam.....Belediye seçimlerinde parti değil aday önemlidir, 0 0
  • MEHMET DUMAN: AKP'YE EVET, MELİH'E HAYIR... 26 36 Yanıtla
  • halil: melih gökcek 30 mart sabahı acıların çocuğu şarkısını söyleyeceksin 45 16 Yanıtla sinan turan: Halil 30 mart akşami senin kuyrugunu sikiştiracak yer ara istersen 12 yildir sikiştirdiginiz gibi :) 0 0 halil: siz yetim hakkı fakir hakkı kul hakkı yediğiniz için hem dünyada hemde allahın huzurunda kaybettiniz 0 0 kuru laf işte: çoooooooookkkkk komikkk... 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz
    04:48 Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, harcamaları kontrol etmek ve kesintiye gitmek için çaba göstereceklerini belirtti. Şimşek, enflasyonu düşürmek, mali disiplini sağlamak ve yapısal reformları hayata geçirmek gibi hedeflerinin olduğunu ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin uluslararası yatırımcıların güvenini yeniden kazandığını ve ekonomide ilerleme kaydedildiğini söyledi.

  • ABD, Filistin'in BM'ye tam üyeliği istenilen karar tasarısını veto etti
    00:23 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyeliği istenilen karar tasarısını veto etti

    ABD, BM Güvenlik Konseyi'nde Filistin'in BM'ye tam üyeliği talep edilen karar tasarısını veto etti. Oylamada 12 evet, 2 çekimser oy kullanılırken, ABD tasarıyı veto etti.

  • Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti
    23:43 Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti

    Bolu Belediye Meclisi'nde yapılan toplantıda, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması konusu görüşüldü. Gölcük Platformu üyeleri, bungalovların kullanımına karşı çıkarak protesto gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Tanju Özcan, maddenin komisyona iade edileceğini açıkladı.

  • Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi
    23:38 Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi

    Bosna Hersek'in Sırp Cumhuriyeti'nde düzenlenen gösteride binlerce Bosnalı Sırp, Srebrenitsa soykırımının inkar edildiği bir protestoya katıldı. Gösteride RS Başkanı Milorad Dodik ve diğer önemli Sırp yetkililer konuşma yaptı. Dodik, Srebrenitsa'da yaşananların savaş sonucu işlenen bir suç olduğunu ancak soykırım olmadığını savundu. RS hükümeti, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Srebrenitsa Soykırımı Anma Günü karar taslağına tepki olarak bu gösteriyi düzenledi.

  • Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları belli oldu
    22:52 Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları belli oldu

    Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları Belediye Meclis üyeleri Abdullah Burak Livan ve Eda Büyükdemirci olarak atanmıştır.

  • Kastamonu Belediye Başkanı Ulaşım Sorununu Çözmek İçin Toplantı Yaptı
    22:47 Kastamonu Belediye Başkanı Ulaşım Sorununu Çözmek İçin Toplantı Yaptı

    Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, göreve başlamasının ardından şehir içi ulaşım problemini çözmek için S.S. Kastamonu Özel Halk Otobüsü İşletmesi ile toplantı gerçekleştirdi. Ulaşım master planı, mesafeye göre ücret, sarı otobüs ve otoparklar gibi konuları bilimsel ve akılcı çözümlerle hayata geçireceklerini belirtti.


Advertisement