Gökçek'ten Brüksel'e Başsağlığı Mesajı - Son Dakika
Güncel

Gökçek'ten Brüksel'e Başsağlığı Mesajı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Brüksel’de gerçekleşen terör saldırısı ile ilgili Twitter’dan yaptığı açıklamada başsağlığı diledi.

23.03.2016 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Brüksel'de gerçekleşen terör saldırısı ile ilgili Twitter'dan yaptığı açıklamada başsağlığı diledi.

Başkan Gökçek, "Brüksel'de iki terörist saldırı oldu. Öncelikle başsağlığı diliyoruz ve diyoruz ki terörist her yerde teröristtir" tweeti ile takipçilerine seslenerek, saldırıyla ilgili görüşlerini paylaştı. "Teröristin iyisi kötüsü olmaz. Bizim terörist iyi, sizinki kötü olmaz" diyen Başkan Gökçek, şunları kaydetti:

"Bizde çok söz var; 'Alma mazlumun ahını'. 'Gülme komşuna gelir başına'. 'Dün sana bugün bana'. Batı Türkiye'yi terör ülkesi, kendi ülkelerini güven ülkesi ilan etti. Belçika vatandaşlarından Türkiye'den uzak durmalarını tavsiye etti. Sadece Belçika mı? Avrupa öyle ilan etti. Ama ne oldu? Avrupa'da başkentlerin başkenti Brüksel kalbinden vuruldu. Hem de bir değil iki kere. Şimdi ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını ikaz ediyorum. Başta Brüksel olmak üzere 28 AB ülkesinin başkentlerinde güvenlik sıfır."

"BATI BUNDAN DERS ALACAK MI?"

Türkiye'de yaşanan terör saldırıları karşısında bazı Batı ülkelerinin vatandaşlarına Türkiye'yi yasakladığını ve uyarılarda bulunduğunu hatırlatan Başkan Gökçek, kendisinin de takipçilerine "Gitmeyin bu kentlere. Güvenliğinizi temin edemeyiz. Oralarda iseniz sokağa çıkmayın, AVM'lere gitmeyin, metrolara binmeyin" önerisinde bulunduğunu bildirdi. Sözlerine "Ne ağır geliyor laflarım değil mi? Bize de öyle gelmişti. Bazı ülkeler vatandaşlarına Türkiye'yi yasaklarken, bu yasaklamaktan keyif aldıklarını hisseder gibiydim. Ama ben keyif almıyorum. Üzülüyorum. Çünkü terörün hiçbir ülkeye acıması yoktur" diyen Gökçek, konu ile ilgili şu tweetleri attı:

Ne suçu vardı o havaalanında veya metroda bekleyen insanların? Ancak Batı alacak mı bundan ders? Sanmıyorum. Batı vazgeçecek mi PKK'ya şehrin göbeğinde stant vermekten?"

Ey Belçika, ey Brüksel Belediyesi. Şimdi sizin gibi hainlik yapıp, sizi vuran teröristlere Ankara Kızılay'da stant versem, ne yapardınız?

Beni de terörist ilan edersiniz değil mi? Tabii biz yapınca terörist oluruz. Siz yapınca demokrasinin gereği olur değil mi?

Merak etmeyin. Biz sizin gibi teröriste yataklık etmeyiz. Kolundan yakaladığımızda gereğini yaparız. Siz siz olun çifte standarttan vazgeçin. Yüzünüz olsun bir parça yüzümüze bakmaya.

Ya içimizdeki zavallılara ya içimizdeki Türkiye düşmanlarına ne demeli? Belçika olayından sonra yumruk yemiş boksöre döndüler. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gökçek'ten Brüksel'e Başsağlığı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • (ANKARA) Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    19:42 (ANKARA) Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    19:42 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, AFAD ve ilgili kurumların saha tarama çalışmalarına başladığını duyurdu.

  • MHP Kütahya İl Başkanı: En yüksek oyu aldık
    19:40 MHP Kütahya İl Başkanı: En yüksek oyu aldık

    Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP'nin Kütahya'da en yüksek oyunu 2024 yerel seçimlerinde aldığını belirtti. Alıç, seçim sonuçlarının partinin uzun süren çalışmalarının bir sonucu olduğunu vurguladı.

  • Giresun'da Kuyumcu Soygunu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı
    19:38 Giresun'da Kuyumcu Soygunu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Giresun'un Bulancak ilçesinde bir kuyumcunun soyulması olayında, 3 şüpheli gözaltına alındı. Soygunu gerçekleştiren iki kişi, altınlarla birlikte taksiyle kaçarken çarptıkları fiziksel engelli bir kadına hafif yaralanmalar verdi. Polis ve jandarma ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda şüpheliler yakalandı. Giresun Valisi, olayın faillerinin yakalandığını ve adli soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

  • Söğütlü OSB'de 40 firma ile sözleşme imzalandı
    19:34 Söğütlü OSB'de 40 firma ile sözleşme imzalandı

    Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde kurulması planlanan karma organize sanayi bölgesinde yatırım yapmak isteyen 40 firma ile sözleşme yapıldı. Söğütlü Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ön tahsis protokol toplantısı, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) meclis salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan yetkililer, yatırımcıların seçimi konusunda titiz davrandıklarını ve Söğütlü OSB'nin şehrin ihracat hedeflerine katkı sağlayacağını belirtti. Yeni OSB'nin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür edildi ve yatırımcı firmalarla ön sözleşme imzalandı.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremde 5 ahır ve Yozgat'ta 2 katlı bir ev etkilendi
    19:33 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremde 5 ahır ve Yozgat'ta 2 katlı bir ev etkilendi

    AFAD, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremden sonra ilçedeki 5 ahırın ve Yozgat'ta 2 katlı bir evin etkilendiğini bildirdi. Ekipler saha tarama çalışmalarına devam ediyor.

  • İranlı Şüpheli, Taksiciyi Öldürdüğünü İtiraf Etti
    19:31 İranlı Şüpheli, Taksiciyi Öldürdüğünü İtiraf Etti

    İstanbul'da bir taksiciyi öldüren İranlı şüpheli, savcılıktaki ifadesinde olayın detaylarını anlattı. Şüpheli, tartışma sonucunda sinirlenerek taksicinin üzerine bıçakla saldırdığını ve daha sonra para çalmak için aracı kullanmaya devam ettiğini itiraf etti.

  • Burdur'da Afrika kıtasından güneyli rüzgarlarla taşınan çöl tozu etkili olmaya başladı
    19:29 Burdur'da Afrika kıtasından güneyli rüzgarlarla taşınan çöl tozu etkili olmaya başladı

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin Afrika kıtasından güneyli rüzgarlarıyla taşınan çöl tozunun etkisi Burdur'da hissedilmeye başladı. Yarın ve cumartesi günü özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde toz taşınımının yoğun olması bekleniyor. Burdur Gölü'nün çekilen alanlarından da rüzgarla kente toz taşındığı gözlendi. Astım ve bronşit hastaları dışarıya çıkmamaları ve maske kullanmaları konusunda uyarıldı.


Advertisement