Gökçek'ten Kılıçdaroğlu'na Sert Gönderme: Söylersem Ortalık Karışır - Son Dakika
Güncel

Gökçek'ten Kılıçdaroğlu'na Sert Gönderme: Söylersem Ortalık Karışır

Gökçek\'ten Kılıçdaroğlu\'na Sert Gönderme: Söylersem Ortalık Karışır

Gökçek, HDP'nin Meclis Başkan Adayı Fırat'ın Kılıçdaroğlu ile görüşmesiyle ilgili "Niye el pençe divan durdun?" sorusunu yöneltip, "söylersem ortalık karışır" yorumunu yaptı.

30.06.2015 13:39  Güncelleme: 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, HDP'nin Meclis Başkan Adayı Dengir Mir Mehmet Fırat'ın destek için gittiği Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesiyle ilgili çok çarpıcı bir göndermede bulundu. İkilinin görüşmesinde çekilen fotoğrafı Twitter'dan paylaşan Gökçek, Kılıçdaroğlu'na "Niye el pençe divan durdun?" sorusunu yöneltip, "söylersem ortalık karışır" yorumunu yaptı.

Melih Gökçek, Twitter hesabı üzerinden HDP Meclis Başkan Adayı Dengir Mir Mehmet Fırat'ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile çekilmiş fotoğrafını paylaşarak sert eleştirilerde bulundu.

"BEN SÖYLERİM AMA ORTALIK KARIŞIR"

Daha önce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Dengir Mir Mehmet Fırat arasında canlı yayında çıkan tartışmayı da hatırlatan Gökçek, "Dün ekranlardan Dengir Mir Mehmet Fırat'a demediğini komadın, şimdi niye el pençe divansın? Ben söylerim ama ortalık karışır'' dedi.

İşte Gökçek'in o tweet'leri:

"UYUŞTURUCU BARONU" VE "MÜFTERİ KAVGASI" UNUTULMADI

2008 yılında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olan Dengir Mir Mehmet Fırat ile dönemin CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'de yaptıkları ve "düello" denilen tartışma uzun zaman gündemden düşmemişti. Kılıçdaroğlu'nu bir yıl sonraki yerel seçimlerde "CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı yapan tartışma" olarak geçen görüşmede ortaya atılan iddialar çok ağırdı. Kılıçdaroğlu'nun 'hayali ihracat' ve 'eroin kaçakçılığı' ile suçladığı Fırat, CHP'nin dayanak yaptığı raporu CHP aday adayının hazırladığını ileri sürmüştü. İddiaların ispatlanamadığı tartışmada Kılıçdaroğlu Fırat'a "uyuşturucu baronu", Fırat da Kılıçdaroğlu'na "müfteri" demişti.

Kaynak: Yenişafak

Son Dakika Güncel Gökçek'ten Kılıçdaroğlu'na Sert Gönderme: Söylersem Ortalık Karışır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Ahmet: Allah için bir sus yaaa... 10 1 Yanıtla
  • Hukuk: Ya sen ne aşağılık bi insansın ya 6 2 Yanıtla
  • akepe: yav he he MELİ ORTAYA ZARF AT BELKI TUTAR SENİ ÇÖZDÜK OLUM SEN BIR TIRTSIN 5 2 Yanıtla
  • hihihi Melih: Melih, söylemesen topsun?? 5 2 Yanıtla
  • memo: yahu bu adam ne kadar gereksiz ne kadar yalaka.. bi insan kendini neden bu kadar nimetten sayiyor anlamadım gitti.. 5 1 Yanıtla
  • tgy: Melih kes tıraşıı cocuklar gibi twitter miwitter bi adam ol adam 4 1 Yanıtla
  • Ahmet: Yahu şu Gökçek'te her şeye maydanoz oluyor yüreğin yetiyorsa kur Parti'ni çık ortaya sen kimsin Yav 4 1 Yanıtla
  • Yobaz gormemis cahiller: Bu pislik ne konusuyor yaw 3 1 Yanıtla
  • ADIYAMAN: Bırakın küçük enişteyi( Melihi), saliverin gitsin. :)) 3 0 Yanıtla
  • coco: kendi kendine gündem yaratiyo hakkından gelemediki arınç senin 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement