Gökçek'ten Nazlıaka'ya: Dırdırın Gitmiş Vırvırın Kalmış - Son Dakika
Politika

Gökçek'ten Nazlıaka'ya: Dırdırın Gitmiş Vırvırın Kalmış

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Can güvenliğim yok" diyen CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'ya "Senin dırdırın gitmiş vırvırın kalmış" dedi.

15.10.2014 15:19  Güncelleme: 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka arasındaki 'su' polemiği farklı bir boyut kazandı.

NAZLIAKA: CAN GÜVENLİĞİM YOK

Ankara Büyükşehir belediye Başkanı Melih Gökçek'in kendi televizyon kanalında "Nazlıaka'nın ev adresini almak isteyenler benim özel kalemime bağlanıp adresi alabilirler" dediğini öne süren Nazlıaka, "Evimin etrafında daha önce hiç görmediğim insanlar dolaşıyor. Bunların her biri aslında Gökçek'in beni hedef göstermesiyle ilgili. Elbetteki eylem yapmak en doğal haktır. Ama şiddet içermeyen bu eylemler ancak ve ancak kamusal alanlarda yapılır. Bir kişinin özel alanında yapılmaz. Benim mahremiyetime yönelik olarak yapılmış olan bu hareketi kınıyorum. Ailemin de benim de can güvenliğimin olmadığını beyan etmek istiyorum" dedi.

GÖKÇEK: DIRDIRIN GİTMİŞ VIRVIRIN KALMIŞ

Nazlıaka'ya twitter'dan yanıt veren Gökçek ise "Senin dırdırın gitmiş vırvırın kalmış. Seni kim tehdit edecek? Şovu bırak. Tamam mı Aylin" diye tepki gösterdi.

Gökçek\'ten Nazlıaka\'ya: Dırdırın Gitmiş Vırvırın Kalmış
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika Gökçek'ten Nazlıaka'ya: Dırdırın Gitmiş Vırvırın Kalmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement