Gökçek ve İnce'den Twitter'da "Yalova" Atışması - Son Dakika
Politika

Gökçek ve İnce'den Twitter'da "Yalova" Atışması

Gökçek ve İnce\'den Twitter\'da "Yalova" Atışması

YSK'nın Yalova seçimlerini iptal etmesinin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek ve CHP Yalova Milletvekili İnce, Twitter'dan atıştı.

21.04.2014 21:11  Güncelleme: 22:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) Yalova seçimlerini iptal etmesinin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce arasında Twitter'da bir atışma yaşandı. KEndisine "Yalova'da kamp kuracağım" diye tweet atan Gökçek'e, İnce'den, yine Twitter üzerinden  "Hodri meydan" cevabı geldi.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Yalova seçiminin iptaline karar vererek 1 Haziran 2014'te yeniden yapılmasını kararlaştırdı. YSK'nın Yalova seçimlerini iptali geniş yankı bulurken, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de, konuyla ilgili olarak Twitter'da atıştı. 

İNCE: VAR MISIN ANKARA'DAKİ SEÇİMİN YENİLENMESİNE...

YSK'nın Yalova seçimlerini iptal etmesinin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter hesabından CHP'nin Yalova milletvekili Muharrem İnce'ye mesaj yazdı. Gökçek, Sen Ankara'ya gelemedin ama ben Yalova'da kamp kuracağım" yazarken Muharrem İnce de "Melih hodri meydan! Var mısın seçimin Ankara'da da yenilenmesine? Korkma!" yazdı.

GÖKÇEK, İNCE'NİN MAZBATA NÖBETİNİ Tİ'YE ALDI

30 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından, Twitter'a, "Yalova Adliyesi önünde tek başıma mazbatayı bekliyorum, Melih'e verdiniz, Vefa'nın mazbatasını istiyoruz" yazan İnce, " Ankara 'da CHP'nin YSK'ya itirazı olmasına rağmen Melih'e mazbatayı verdiler, Yalova'da AKP YSK'ya henüz itiraz etmemesine rağmen;itiraz edebilir diye CHP'li Belediye Başkanı @VefaSalman a mazbatayı vermiyorlar! Bu mu sizin adaletiniz? Milli iradeye saygınız bu mu" diye isyan etmişti. Bu tweeti kastederek, "Yalova'da kamp kuracağım" diyen Gökçek'e, İnce'den, yine tweet yoluyla yanıt geldi.

İNCE: VAR MISIN ANKARA'DA SEÇİMLERİN YENİLENMESİNE...

Melih Gökçek, Twitter'daki hesabından "Muharremcim Yalova seçımı ıptal olmuş...Sen Ankara'ya gelemedın ama ben Yalova'ya kamp kuracağım...Hadı bakalım kolay gelsın:) " yazısını paylaşmasının ardından,  Muharrem İnce "Melih hodri meydan! Yalova'da seçimin yenilenmesinden korkmayız! Var mısın seçimin Ankara'da da yenilenmesine? Korkma!" cevabını yazdı.

GÖKÇEK: GEÇTİ ANKARA'NIN PAZARI...

Yalova atışmasına "Muharremcim... Biz de bir ata sözü var bilir misin? Azıcık düzeltip sana uyarladım. Geçti Ankara'nın pazarı sür atını Yalova'ya:) " tweetiyle devam eden Gökçek, sonraki tweetinde yine İnce'ye seslenerek "Muharrem sevin... Unutma ki ben CHP'de kime çatarsam o CHP'ye Genel Başkan olur...Sen sen ol, bu fırsatı iyi değerlendir.. Birlikte KK'yı/ Terhis edelim...Sen Yalova'yı kaybedersin kaybedersin (KK da İstanbulu kaybetmişti) Ama CHP'ye seni genel başkan yaparız.Bu kıyağımı unutma :) " diye iki tweet daha attı. 



İNCE: YALOVA HALKI BASKILARA BOYUN EĞMEYECEKTİR

Gökçek'in tweetlerinin üzerine İnce'den "Yalova'da kaybedenler, Ankara'da YSK önüne çadır kurarak seçimi iptal ettirdiler. Yalova halkı bu baskılara boyun eğmeyecektir." yanıtı geldi.

GÖKÇEK: ATARKEN DESTEKLİ ATINIZ

Gökçek, İnce'nin bu tweetine cevaben "Hayda sizin yüzünüzden YSK'nın önü bir hafta kapalı kaldı...Atarken lütfen destekli atınız... " diye tweet attı.











Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika Gökçek ve İnce'den Twitter'da 'Yalova' Atışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • ANGARLI 06: chp bu ulkeye hıcbırsey kazandırmamıstır anıt dıkmekten baska :D ıtfaıye pazarında o anıt ne ıse yarar ver hurdacıya para kazansın işeri güçleriyok kavga yemez mıllet tayıb dedı 3 cocuk ayaklandınız gecen mılletvekılınız cocuk yapın sol kesım sayısı azalıyor dedı dusunceye bır dıyor turkıye genc nufus azalıyor . dıger chp zıhnıyetı sol kesım azalıyor dıyor . SİZ KUMDA OYNAYIN SIZE EKMEK YOK HA BELEDIYE GIDIN YARDIM VERIRLER 10 20 Yanıtla
  • heryer şaibe: akp oyları çalmıştırrrrrrrrrr..balkon konuşması yapılırken hırsızlar çalışmışlar..sandıkları hazırlayamadıkları için sabaha kadar gecikenler oldu..efkan ala olaya el atmasa yavaş başkandı şimdi 17 7 Yanıtla ARSLAN: sandık basında chp görevlileri bekliyodu kardeş kendikendini tatmin edersin böyle anca.. 0 0 guzelizmir: By noktaya) izmir , aydin , ve muglada akp nin kazanmasi imkansiz oldugu icin , buralardada ayni pisligi yani oylari calmaya kalksalardi kendi kendilerini tescil ederlardi onun icin buna cesaret edemezler, hangi mantik secim gecesi 45 ilde ayni anda elektrik kesintilerini kabul eder? Boyle bir secim rezaleti dunyada yasanan bir yer daha varsa bilen soylesin , cok yazik oluyor benim guzel ulkeme cook 0 0
  • angaralı: koyun dedınız koydular saygılar 12 11 Yanıtla //////: NE GÜZEL AHLAKIN VAR ANANI VE BACINI RAHAT BIRAK KÖTÜ LAF SAHİBİNE ULAŞIYORMUŞ. ankaranın anılacak çok birşeyi yok birde ahlaksızları ilave olmasın 0 0
  • MİLLETİN KENDİSİ: 'KENDİNE GÜVENİYORSAN SEÇİMLERİ ANKARA'DA DA YENİLERSİN' LAFI NE BÜYÜK BİR APTALLIKTIR. ŞİMDİ MELİH GÖKÇEK DESE Kİ TAMAM YENİLEYELİM, SEÇİMLER YENİLENECEK Mİ O ZAMAN, NEDEN YSK VAR? APTAL MISINIZ YA.... ONUN İÇİN BU KAFAYLA BİR BALTAYA SAP OLAMIYORSUNUZ... ASIL YENİLENMESİ GEREKEN SEÇİMLER 1923-1950 YILLARI ARASINDAKİ TÜM SEÇİMLERDİR. 4 16 Yanıtla
  • imbat 35: Yalovoda ne yokki? Her sey var, benim emekli maasima aylik 22 lira zam yaptilar ama kendileri paralari istifleyecek yer bulamiyorlar , yalovada 2 trilyon liralk 160 bin porsiyon kavurmayi kendileri ve yandaslari yediler , bu yediginiz paralar sabah okula giden cocuguna 1 lira harclik veremeyen ailelerin ,ayrica aldiklari uc kurus emekli maasiyla namuslu kalarak yasamaya calisan ,ve kapilarindan haciz eksik olmayan kuru ekmege muhtac hale getirilen ciftci ve koylunun paralaridir, kim yada kimler bu milletin hakkini , hukukunu, ve ekmegini caldiysa zehri zikkim olsun , vede allah nasil biliyorsa oyle yapsin , beddua etmek adetim degildir ama baskada birseye gucum yetmiyor ne yapayim,,,,,,, 13 6 Yanıtla
  • YAZIK: vay arkadaş burdan da çıktı nasıl bi çeşitsin sen bilader sanane yalovadan işine baksana sen yaa adam laf yetiştircek yer arıyor 15 3 Yanıtla
  • mahmut kavak: çapı neyse sayın incenin:) 6 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement