Gökçek: Yavaş Bu İşleri Talimatla Yapıyor - Son Dakika
Güncel

Gökçek: Yavaş Bu İşleri Talimatla Yapıyor

Gökçek: Yavaş Bu İşleri Talimatla Yapıyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Mansur Yavaş kendiliğinden yapmıyor bu işleri. Baronların talimatıyla yapıyor." dedi.

09.04.2014 18:09  Güncelleme: 20:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Melih Gökçek, Yüksek Seçim Kurulu'nun, CHP'nin Ankara seçimleri ile ilgili yaptığı itirazı reddetmesi sonrası açıklama yaptı. İşte Gökçek'in konuşmasından satırbaşları

"GERÇEK KAHRAMAN ERDOĞAN'DIR"

Vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Türkiye'nin dört bir tarafında dualarını eksik etmeyen kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Bu seçimin gerçek kahramanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. İnşallah layık olmak için elimizden geleni sarf edeceğiz. Mansur Yavaş kendiliğinden yapmıyor bu işleri. Baronların talimatıyla yapıyor. Yapmış olduğu bu iş, kendilerinin kaybettikleri her seçim doğrudan doğruya şaibeli.

"HERKES İŞGAL ETMEK İÇİN HAZIRLANMIŞ"

Kendileri lehine YSK'dan daha iyi bir kurum yok. Zaten özellikle onun için parti önemli değil, kendi şahsı önemli değil. Mesela biz ben seçimi kazandıktan sonra değişik bilgilere sahip oldum ki hayretlere düştüm. Bir yığın insana iş vaat etmiş. Burası senin demiş. Herkes işgal etmek üzere hazırlanmış şirketleri.

"İNANILMAZ VAATLERDE BULUNMUŞ"

Bunların hepsini kendi arasında bölmüş. Ülkücü camiaya demiş ki burası sizin, sol camiaya demiş ki burası sizin. İnsanlara inanılmaz vaatlerde bulunmuş. Bizim belediyenin içerisinde bir yığın destek olan çıktı bunlara inanıp. İnsanları aldatma konusunda inanılmaz yeteneği var. CHP'yi de MHP'yi de kullanıyor. Yeter ki bir menfaat görsün.

"HAYDAAA"

Mansur Yavaş, Melih Bey Adalet Bakanı ile basın toplantısı yaptı diyor. Buna ne denir biliyor musun? Haydaaaa. Aynen bu denir. E o zaman başbakan bizim mitinglere geldi. O zaman seçimleri topyekun iptal etmek gerekir.

Twitter yasaklandı bunun için seçimin iptal edilmesi lazım, insanlar özgürce kendilerini ifade edemiyorlar. Böyle bir şey var mı ya? İleriye sürmüş olduğu iddiaların hiçbirisi samimi değil. Diyor ki, en ciddiye alınabilecek, efendim diyor 2 bin 900 tane sandık tutanağında mühür yok diyor. Mühürü vuracak kim? Sandık başkanı. Bunun suçu bizden dolayıymış, seçime hile karışmış. Çok enteresan ya.

"GÖKÇEK FAZLA KONUŞTU DİYE..."

Melih Gökçek daha fazla konuştu diye rekabet kuruluna başvurabilir. Tahkim'e başvurabilir. Resmen hile karıştı, maç doğru dürüst yapılmadı diyebilir. CAS'a gidebilir. Tüketici haklarına müracaat edebilir. BM'ye müracaat edebilir. Enerji Piyasası'na, fazla enerji sarf ettirdi bize, seçimlerin iptal olması lazım diyebilir. Doğru Amerikan elçisine gitsin, elçi bey maalesef bize haksızlık yapıldı bu seçimleri iptal edilmesi gerekir desin. Bizim Ankara'daki enteresan birisi bunun için çözüm bulabilir.



 

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Gökçek: Yavaş Bu İşleri Talimatla Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • BAK Bİ: MADEM MELİH GÖKÇE BU KADAR KENDİNE GÜVENİYORSUN ÇIK VE DEKİ BEN DE YENİDE BU SEÇİMİN TEKRARIN İSTİYORUM BU ŞAHBELER ORTADAN KALKSIN EE KAZANIRSAN ARTIK Bİ DAHA Kİ SEÇİMLER KADAR SUSUN DERSİN VE KALDIĞIN YERDEN DEVAM EDERSİN . 14 4 Yanıtla
  • yılmaz: Baron lobisi.Bu adama flaş tv de program sunuculugu verecen 9 4 Yanıtla
  • Cuvaldız: Chp Nin Tavanına Virüs Bulaşmış, Masum Halk Sadece Virüsü Antivürüs Sanıyor.! 8 3 Yanıtla
  • YALANCI HARAMZADELER!!: BUNLAR İYİCE ŞAŞIRDI..SIRAYA GİRMİŞLER HERGÜN KUYUYA BİRİSİ TAŞ ATIYOR,KIRK AKILLI UĞRAŞIYOR!!YA BB.DAHİL BUNLARIN HEPSİ BOŞ HEYBEDEN ATIYOR!!EĞER SAMİMİYSENİZ NEDEN BELGELİ,İSPATLI KONUŞMUYORSUNUZ,NEDEN İNSANLARI ZAN ALTINDA BIRAKIYORSUNUZ YALANCI HARAMZADELER!! 8 0 Yanıtla
  • Bülent06: Sayın Gökçek Ankara'yı marka şehir yapmıştır. Pek çok kişi keşke bizim belediye başkanımız o olsun demektedir. Onun yaptığı hizmetleri göremeyen olaya ideolojik bakıyor demektir. Hırsız deyip de hırsızlığı ispat edemeyen haindir. Siz dar çerçevenizden bakmaya devam edin. halk 5.kez büyükşehir belediye başkanlığına layık gördü onu. 1 2 Yanıtla
  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement