Gökhan Gönül'den Çıkan Haberlere Tepki: Şeref ve Haysiyet Yoksunusunuz - Son Dakika
Spor

Gökhan Gönül'den Çıkan Haberlere Tepki: Şeref ve Haysiyet Yoksunusunuz

Fenerbahçeli Gökhan Gönül, oynamak istemediği yönünde çıkan haberlere twitter'dan ağır tepki gösterdi, "Şeref ve haysiyet yoksunusunuz. Forma kimsenin malı değil." yazdı.

26.05.2016 20:18  Güncelleme: 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası Finali öncesi Gökhan Gönül'ün oynamak istemediği yönünde haberler çıkması tecrübeli oyuncunun sert tepkisine neden oldu.

"HOCA KİMİ İSTERSE ONU OYNATIR"

Karşılaşmaya kısa bir süre kala Gökhan Gönül, Twitter hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "İddia edildiği gibi hoca ile aramızda herhangi bir diyalog kesinlikle yaşanmadı. Yalan haber yapmaktan ne zaman vazgeçersiniz bilmiyorum ama gerçekten 'Şeref ve haysiyet yoksunusunuz.' Kaldı ki forma kimsenin tapulu malı değil, hoca kimi isterse onu oynatır" dedi.














Gökhan Gönül\'den Çıkan Haberlere Tepki: Şeref ve Haysiyet Yoksunusunuz
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gökhan Gönül'den Çıkan Haberlere Tepki: Şeref ve Haysiyet Yoksunusunuz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Algı: Şerefli basın nedense selçuğun mahalle kabadayılığını yazmaz. Emre volkan melo sabri olsa 2 hafta bu konuşulurdu... 3 1 Yanıtla
  • Karakartal: Hadi bize gifelim yar içelim içelim ölümüne içelim karakola düşelim yar.dıkma tatlı canını otur ye patşıcanını.demefikmi biz sanaişye biz kötü günde hep omuz omuzatız.övünmekte çok haklıyız çünki biz karakartallıyoz... 3 1 Yanıtla

Advertisement