Gökhan Gönül'ün Beşiktaş ile İmzaladığı Sözleşme Başını Yakacak - Son Dakika
Spor

Gökhan Gönül'ün Beşiktaş ile İmzaladığı Sözleşme Başını Yakacak

Gökhan Gönül, Beşiktaş ile imzaladığı ön protokol gereği Fenerbahçe veya başka bir kulübe transfer olursa, Siyah-Beyazlılar'a 5 milyon Euro ödeyecek.

09.06.2016 11:45  Güncelleme: 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe ile yaptığı uzun görüşmelere rağmen sarı-lacivertli kulüple maddi konularda anlaşma sağlayamayan Gökhan Gönül'ün, geri dönüşü olmayan bir yola girdiği ortaya çıktı. Tecrübeli oyuncuyla ön protokol yapan Beşiktaş Yönetimi'nin, Gökhan Gönül'ün bu anlaşmadan vazgeçmemesi için sözleşmeye tam 5 milyon Euro'luk tazminat maddesi koyduğu belirlendi.

GOMEZ İÇİN AYNISINI YAPMIŞTI...

Son yıllarda izlediği transfer politikasıyla büyük takdir toplayan siyah-beyazlı yönetimin geçtiğimiz günlerde Gökhan Gönül'le yapılan protokole tazminat maddesi koydurduğu öğrenildi. Mario Gomez ile yapılan sözleşmeye 1000 Euro gibi sembolik bir bonservis bedeli koydurması çok konuşulan Orman, 5 milyon Euro'luk tazminat maddesiyle hem Gökhan Gönül'ün hem de Fenerbahçe'nin adeta elini kolunu bağladı.

5 MİLYON EURO ÖDEYECEK

Yeni sezonda Beşiktaş yerine Fenerbahçe ile anlaşmayı tercih etmesi durumunda bu parayı ödemekten başka çaresi olmayan Gökhan Gönül, yurt dışında başka bir kulübe gitmesi halinde de siyah-beyazlı kulübe yine 5 milyon Euro tazminat ödeyecek. Tazminat maddesinin 1 Haziran'dan itibaren devreye girdiği ifade edildi. Gökhan bu tarihten önce Fenerbahçe ile sözleşme yenileseydi Beşiktaş'a herhangi bir tazminat ödemeyecekti.

FENERBAHÇE, GÖKHAN'IN MENAJERİYLE GÖRÜŞTÜ

Gökhan Gönül'le ilgili gecenin flaş gelişmelerinden biri yaşandı. Fenerbahçe, sözleşmesi 31 Mayıs'ta biten Gökhan Gönül ile yeniden anlaşma zemini arıyor. 2007 yılından bu yana sarı-lacivertli formayı giyen milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut, Fenerbahçe yönetimiyle yeniden masaya oturdu. 31 yaşındaki Gökhan Gönül'ün menajeri Ahmet Bulut'un sarı-lacivertli yönetimle yeniden masaya oturması, gecenin flaş gelişmelerinden biri olarak yaşandı. Taraflar arasında görüşmeler sürüyor.

(Kaynak: Milliyet)

Gökhan Gönül\'ün Beşiktaş ile İmzaladığı Sözleşme Başını Yakacak

Son Dakika Spor Gökhan Gönül'ün Beşiktaş ile İmzaladığı Sözleşme Başını Yakacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Kartal: Gökhan gönül ilk defa büyük bir kulüpte forma giyecek hoşgeldin gökhan bu senede Şampiyon Beşiktaş olucak 14 8 Yanıtla
  • Kontenjandan Coni: Gökhan 8jk ye git ve yatışa geç 2 8 Yanıtla
  • Alen: Bu gokhan yıllardır maaşı konuşulmuyor neden fb li gokhan oldugu için mi? Şimdi bjk lı gökhan oldu diye neden hergün çocuğun maaşı vsss konuşuluyor? 8 0 Yanıtla

Advertisement