Gökhan'ın Yerine İspanyol Yıldız Geliyor - Son Dakika
Spor

Gökhan'ın Yerine İspanyol Yıldız Geliyor

Gökhan\'ın Yerine İspanyol Yıldız Geliyor

UEFA'yla yapılan anlaşma gereğince bonservisi elindeki futbolculara yönelik bir transfer politikası izleyecek Fenerbahçe'de bu isimler de netleşiyor.

23.05.2016 04:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA'yla yapılan anlaşma gereğince bonservisi elindeki futbolculara yönelik bir transfer politikası izleyecek Fenerbahçe'de bu isimler de netleşiyor. Fotomaç Gazetesinin haberine göre; 7 yıllık Real Madrid macerasına bu sezon son veren Alvaro Arbeloa'nın, sarı lacivertliler'in radarına girdiği öğrenildi. Kanarya'nın yanı sıra Yunanistan'dan Panathinaikos ve Çin'den Shanghai Shenhua'nın İspanyol yıldızın peşinde olduğu belirtildi.

Gökhan ayrılacak mı?

Yönetimin sağ bek olan ancak savunmanın her bölgesinde oynayabilen Arbeloa tercihinin altında ise Gökhan Gönül'le sözleşme konusundaki belirsizlik ile İspanyol boğasının milli takımla Dünya, Avrupa ve Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan tam bir kupa koleksiyoncusu olmasının yattığı vurgulandı. 56 kez milli Arbeloa'nın da krizdeki Yunanistan ve cazip görmediği Çin'e sıcak bakmadığı; Devler Ligi'nde hedefleri olan Fenerbahçe'nin ilgisinden memnun olduğu bildirildi.

.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Gökhan'ın Yerine İspanyol Yıldız Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement