Gökhan Gönül, Fenerbahçe'den İmza Parası İstediği İçin Kriz Çıktı - Son Dakika
Spor

Gökhan Gönül, Fenerbahçe'den İmza Parası İstediği İçin Kriz Çıktı

Fenerbahçe ile sözleşmesi önümüzdeki ay sona erecek olan Gökhan Gönül, "Geleceğimi düşünmek zorundayım." deyip imza parası isteyince kulüpte kriz çıkardı.

23.05.2016 04:32  Güncelleme: 08:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe ile sözleşmesi önümüzdeki ay sona erecek olan Gökhan Gönül arasındaki görüşmeler henüz sonuç vermezken, milli futbolcu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla hiçbir kulüple anlaşmadığını duyurmuştu. Gökhan'ın Fenerbahçe ile anlaşma sağlayamamasının altında yatan gerçeğin "İmza parası talebi" olduğu ortaya çıktı.

1 MİLYON EURO İSTEDİ

Sabah Gazetesinde yer alan habere göre, Gökhan'ın yönetimle yaptığı son görüşmede, "Bu benim son transferim olacak. Fenerbahçe'de kalmak istiyorum ama geleceğimi de düşünmek zorundayım. Bu nedenle sizden imza parası talep ediyorum" diyerek kulüpten ekstra 1 milyon Euro istediği öğrenildi. Fenerbahçe yönetimi ise bu talebe sert bir dille karşı çıktı.

"ŞARTLARIMIZI SUNDUK"

Yöneticiler, Gökhan'a, "Sen bizim oyuncumuzsun. Kendi oyuncumuza bonservis öder gibi imza parası mı ödeyeceğiz? Böyle bir şey kesinlikle olamaz. Biz sana şartlarımızı sunduk. Düşünmen için süre de verdik. Teklifimizi değerlendir ve bize bu konudaki son kararını bildir" dedi. Yönetimin önerilen sözleşme şartlarını değiştirmeyeceği belirtildi.

BEŞİKTAŞ'TAN 7 MİLYON EURO GARANTİ PARA

Gökhan Gönül'ün bu ısrarının sebebinin ise Beşiktaş ile yaptığı iyi niyet anlaşması olduğu öğrenildi. Gökhan'ın Beşiktaş ile 1 milyon Euro imza parası ve yıllık 2 milyon Euro garanti paradan 3 senelik anlaşma sağladığı, Fenerbahçe ile sözleşme imzalamaması halinde Beşiktaş'ın yolunu tutacağı kaydedildi. Siyah-beyazlıların Gökhan'a "Gel burada forman hazır" mesajını ilettiği bildirildi. Önceki gün de teknik direktör Şenol Güneş de, " Türkiye'nin en iyi sağ beki' olarak gösterdiği Gökhan'ı istediğini belirtmişti.

Gökhan Gönül, Fenerbahçe\'den İmza Parası İstediği İçin Kriz Çıktı
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Gökhan Gönül, Fenerbahçe'den İmza Parası İstediği İçin Kriz Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • BabaCengiz: Türkiye nin ey iyi sağ beki Gökhan Gönül ise Şenol hoca dan şüphelenmek lazım,umarım FB ile anlaşır da BJK ye gelmez... 2 4 Yanıtla

Advertisement