Gökhan Töre: Gitmek İstemiyorum - Son Dakika
Spor

Gökhan Töre: Gitmek İstemiyorum

Gökhan Töre: Gitmek İstemiyorum

Beşiktaş'ın tartışılan futbolcusu Gökhan Töre, kulübün resmi internet sitesine gelecek kariyeriyle ilgili flaş bir açıklamada bulundu.

21.11.2014 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

22 yaşındaki futbolcu, siyah beyazlı kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Bugün bir gazetede yer alan 'Gitmek istiyorum' başlıklı haber tamamen gerçek dışıdır. Haberde geçen ifadelerin hiçbiri bana ait değildir.

Beşiktaş'ta mutlu olduğum için sözleşme yenilediğimi hatırlatır, kariyerime kulübümde devam edeceğimi bir kez daha dile getirmek isterim. Taraftarlarımızdan bu tip hayal ürünü haberlere itibar etmemelerini rica ediyorum."

Geçen sezon başında Rubin Kazan'dan kiralanan Milli futbolcunun bonservisi bu yaz döneminde 4.5 Milyon Euro karşılığında satın alınmış ve 5 yıllık sözleşme imzalanmıştı.

Başarılı sağ kanat oyuncusu, geride kalan sezonda siyah beyazlı formayla 33 resmi maça çıkmış ve 4 gol atıp 8 de asist yapmıştı.

Gökhan bu sezon ise 13 resmi maçta görev alırken, 2 kez fileleri havalandırıp 5 de asist yaptı.

Köln doğumlu olan Gökhan, 2009 Ocak'ta alt yapısından yetiştiği Bayer Leverkusen'e veda ederek Chelsea'ye 500.000 Euro bedelle transfer olmuştu.

Premier Rezerv Lig'de 2010-2011 sezonu şampiyonluğuna ulaşan Chelsea'nin en etkili isimlerinden olan Gökhan, aynı zamanda Londra temsilcisinde 2010 FA Gençler Şampiyonası'nı da kazanmıştı.

2011 yazında ise 1.3 Milyon Euro bedelle Chelsea'den Hamburg'a transfer olan sağ kanat oyuncusu, özellikle ligin ilk yarısının en çok dikkat çeken isimlerinden olmuş ve 16 lig maçında forma giyip 6 asist yapmıştı.

Gökhan, Ocak ayındaki bir hazırlık maçında yaşadığı şanssız sakatlıktan sonra yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalmış ve takımdaki yerini kaybetmişti.

2012 yazında ise 5 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Hamburg'dan Rubin Kazan renklerine bağlanan Gökhan, Rusya Premier Lig'de sadece 214 dakika sahada kalabilmiş ve büyük hayal kırıklığı yaratmıştı.

Türkiye'nin tüm alt yaş Milli takımlarında forma giyen genç yetenek, Guus Hiddink döneminden itibaren ise düzenli olarak A Milli takım kadrosuna çağrılmaya başlamıştı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Gökhan Töre: Gitmek İstemiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement