Gökhan Töre: "Lanet Olsun Demek İstedim" - Son Dakika
Spor

Gökhan Töre: "Lanet Olsun Demek İstedim"

Gökhan Töre: "Lanet Olsun Demek İstedim"

Kayseri Erciyes deplasmanında, "F... off" dediği için direkt kırmızı kartta atılan Beşiktaşlı Gökhan Töre kendini savundu.

29.10.2014 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siyah-beyazlı futbolcu soyunma odasında takım arkadaşlarına dert yandı. 4. hakem Mehmet Metin’e değil, Bülent Korkmaz’a tepki gösterdiğini belirten Töre, “Bu sözler herkes tarafından, ‘lanet olsun’ diye bilinir. Zaten ben de o anlamda söyledim. Böyle olacağını bilsem o kelimeyi kullanmazdım” ifadelerini kullandı.

Kayseri Erciyesspor- Beşiktaş maçının 68. dakikasında hakem İlker Meral tarafından direkt kırmızı kartla oyun dışı bırakılan Gökhan Töre soyunma odasında adeta isyan etti.

Yaşanan olay sırasında hiçbir hakeme küfür etmediğini dile getiren siyah-beyazlı futbolcu, “Sadece Bülent Korkmaz’a f... off dedim. Bu da herkes tarafından ‘lanet olsun’ diye bilinir ve ben de o anlamda söyledim” ifadelerini kullandı.

Töre’yi teselli eden takım arkadaşlarının ise “Bu ligde zaman zaman hakemlerin yüzüne Türkçe küfür ediliyor, ama değil kırmızı, sarı kart bile çıkmıyor. Hakemler Portekizce küfürleri bile anlamalarına rağmen kart göstermiyor. Sen orada her yabancı futbolcunun söylediği bir kelimeyi kullandın” diye konuştukları kaydedildi.

Şok yenilgi nedeniyle üzüntüsü ikiye katlanan Gökhan Töre şöyle devam etti: “Böyle olacağını bilsem o kelimeyi söyler miyim? Aklıma kırmızı kart göreceğim hiç gelmedi. Bunu tüm futbolcular yapıyor. Ben neden kameralar ve hakemin yanında kırmızı kart görebileceğim bir suç işleyeyim ki. Benim tepkim tamamen Bülent Korkmaz’a yönelikti. Kendi işine bakması anlamında söyledim. Açıkçası özür dileyecek bir şey bile yapmadım.”

Bu arada Beşiktaş Yönetimi’nin, Töre’ye sezon başında kırmızı kart için belirlenen para cezasının dışında bir ceza vermeyeceği öğrenildi. Siyah-beyazlı yönetim direkt kırmızı kartlarda sözkonusu oyuncunun sözleşme şartlarına göre para cezası vermeyi karara bağlamıştı.

Kaynak: Milliyet

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Gökhan Töre: 'Lanet Olsun Demek İstedim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement