Gökhan Töre, Silah Olayı Yüzünden mi Milli Takım'a Alınmadı - Son Dakika
Spor

Gökhan Töre, Silah Olayı Yüzünden mi Milli Takım'a Alınmadı

Beşiktaşlı futbolcunun, geçtiğimiz yıl Milli Takım kampında Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'a silah çekmesi yüzünden Terim ve federasyondan veto yediği konuşuluyor.

11.09.2014 08:13  Güncelleme: 08:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması giyerken karıştığı silahlı olaylarla gündeme gelen ve yeni sezonda transferinin bu nedenle geciktiği öne sürülen Gökhan Töre’nin neden Milli Takım’da olmadığı İzlanda maçı sonrası bir kez daha gündeme geldi.

TERİM’İN GÖZDESİYDİ

Hürriyet'te yer alan habere göre; Bir çok yorumcu, Gökhan’ın doğrudan kaleye giden tarzı nedeniyle ay yıldızlı ekibe büyük katkı sağlayacağını dile getirirken, Fatih Terim’in yıldız oyuncuyu neden tercih etmediği ile çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Buna göre, bir dönem Terim’in gözdelerinden biri olan Gökhan Töre, Milli Takım kampında Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu’na silah çekmesi ve gece kulübünde yaşadığı kavga sonrası silahla vurulması nedenleriyle ay yıldızlı formadan uzak tutuluyor.

MİLLİ TAKIM’A TAŞIDI

21 Nisan 2014 tarihinde bir gece kulübünde çıkan kavgada yan masada oturan biri tarafından kurşunlanması Gökhan Töre’nin silahla ilişkine dair bir çok iddianın ileri sürülmesine yol açtı. Bunların en sarsıcısı ise Alman basınında yer aldı. Futbol dünyasını ayağa kaldıran olayın 15 Ekim 2013’te oynanan Türkiye- Hollanda milli maçı için yapılan kampta gerçekleştiği ileri sürüldü. Daha önceden bir kadın meselesi yüzünden tartışan Gökhan Töre ile gurbetçi oyuncular Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak, bu kavgayı Milli Takım kampına da taşıdı.

ODALARINI BASTI

Gökhan Töre yanında bir arkadaşıyla birlikte, tartıştığı Hakan ile Ömer’in oteldeki odasını bastı. İçeri zorla giren ikili, bir süre tartıştıktan sonra, Gökhan Töre tabancayı Ömer Toprak’ın ağzına, Hakan Çalhanoğlu’nun da dizine dayadı. Yaşanan bu olay, daha fazla büyümeden kapatıldı.

TERİM KARAR VERİYOR

Ancak Fatih Terim, olayı çoktan duymuş futbolcular da Gökhan Töre’ye cephe almıştı.
Özellikle Hakan ile Ömer’in odada silah çekme olayı sırasında yaşadığı travmadan etkilenen gurbetçi oyuncuların Gökhan Töre’nin Milli Takım’a çağrılması halinde kendilerinin boykota gideceğini bildirdiği belirtiliyor. Futbolcuların bu restinin de etkisiyle Terim ve Futbol Federasyonu yönetimi, Gökhan Töre’ye Milli Takım kapılarını kapatırken, konunun oyuncular arasında da uzun süre dilden dile dolaştığı ifade ediliyor.

GÖKHAN TÖRE’NİN VUKUATLARI

1-ALMANYA'DA KAZA YAPTI

Almanya’da kiraladığı bir otomobille kaza yaptı ve hakkında soruşturma açıldı.

2-RÜŞVETE ADI KARIŞTI

Rubin Kazan’da oynadığı dönemde adı rüşvet skandalına karıştı ve ardından da Beşiktaş’a transfer oldu.

3-SİLAHLA TEHDİT ETTİ İDDİASI

Milli takımdan arkadaşları Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak’ı silahla tehdit ettiği iddiası.

4-BARDA SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI

Sabaha karşı gittiği bir gece kulübünde silahlı saldırıda vurularak yaralandı.

Gökhan Töre, Silah Olayı Yüzünden mi Milli Takım\'a Alınmadı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Gökhan Töre, Silah Olayı Yüzünden mi Milli Takım'a Alınmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • alican: siz önce içinizdeki hainleri temizleyin, vatanı satanlara hesap sorun, ondan sonra futbolcunun disiplinin den bahsedin. yok volkan şunu yaptı alınmaz yok Gökhan bunu yaptı alınmaz milli takıma. alınanlar ortada onlar çokmu iyiler formda kimse o alınır. fatih terim korkak davranarak yenilere şans tanımadı, üstelik formundadılar. isim yetmez milli formayı giymeye. adaletli ve cesur olun. 5 0 Yanıtla
  • şikeci fener: peki bu olayın üstünü aylarca örten fenerasyon başkanı ve emireri hocalar neden halen milli takımda? burası muz cumhuriyet mi? 0 0 Yanıtla

Advertisement