Gökhan Töre'yi Vuran Şüpheli 14 Ay Sonra Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Gökhan Töre'yi Vuran Şüpheli 14 Ay Sonra Yakalandı

Gökhan Töre\'yi Vuran Şüpheli 14 Ay Sonra Yakalandı

Şişli'de bir barda havaya ateş açan ve aralarında Gökhan Töre'nin de bulunduğu 6 kişinin yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla aranan Korhan B. adliyeye sevkedildi.

11.06.2015 15:49  Güncelleme: 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

* Şişli'de bir barda havaya ateş açan ve aralarında futbolcu Gökhan Töre'nin de bulunduğu 6 kişinin yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla aranan Korhan B. adliyeye sevkedildi.

Olay anı barın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı

Haber: Ali AKSOYER - Kamera: Hasan YILDIRIM İstanbul DHA

Şişli'de bir barda 14 ay önce kız arkadaşıyla kavga ederek havaya ateş açan ve aralarında futbolcu Gökhan Töre'nin de bulunduğu 6 kişinin yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla aranan Korhan B.(40) polis tarafından yakalandı. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Korhan B., adliyeye sevk edilirken "Aynı barda eğleniyorduk. Ben ateş etmedim. Karanlıktı kim ateş etti görmedim. Gökhan Töre'yi şahsen tanımam" dedi.

Esentepe mahallesi, Kora şehitleri caddesi üzerinde 21 Nisan 2014 tarihinde meydana gelen olayda saat 07.20 sıralarında bir bardan silah sesleri gelmişti. Bar içinde kız arkadaşı ile tartıştıktan sonra havaya ateş açan kişi olaydan sonra kaçarken, barda eğlenmekte olan Beşiktaş'lı futbolcu Gökhan Töre ile Taner Y.(25), Kadir İ.(38), Hüseyin K.(38), Burkay İ.(22), Mahir K.(30) çeşitli yerlerinden yaralanmışlardı. Tavandan sekerek parçalanan kurşun parçaları ile hafif şekilde yaralanan şüpheliler, tedavilerinin ardından taburcu edilmişlerdi.

OTOMOBİLİNE BİNERKEN YAKALANDI

Polis tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada olayı Korhan B., adlı kişinin yaptığı tespit edilmişti. Şüphelinin barda bir locada otururken kız arkadaşıyla tartıştığı ve silahını çıkararak havaya ateş açtığı belirlenmişti. Olaydan sonra kız arkadaşı ile birlikte kaçan saldırgan ise bugüne kadar yapılan tüm aramalara rağmen yakalanamamıştı.

Cinayet büro amirliğine dün akşam gelen, aranan Korhan B.'nin Ortaköy'de bir lokantada olduğu bilgisi üzerine harekete geçen polis, bölgede tertibat aldı. Şüphelinin aracının, yakındaki bir otoparkta olduğu belirlendi. Polis bir süre sonra otomobiline doğru gelen şüpheliyi gözaltına aldı.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüpheli Korhan B., olayla ilgili sorgulandı. Daha önceden Ruhsatsız silah bulundurmak, adam kaçırmak ve darp suçlarından polise geliş kaydı bulunduğu öğrenilen şüpheli suçlamaları kabul etmedi. İşlemleri bitiminin ardından adliyeye sevk edilen Korhan B., polis aracına binerken "Ben ateş etmedim. Aynı mekanda eğleniyorduk. Onları kimin vurduğunu görmedim, karanlıktı. Gökhan Töre'yi de şahsen tanımam" dedi.

Şüpheli adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gökhan Töre'yi Vuran Şüpheli 14 Ay Sonra Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement