Gökhan Türkmen Bolululara Unutulmaz Bir Gece Yaşattı - Son Dakika
Magazin

Gökhan Türkmen Bolululara Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Gökhan Türkmen Bolululara Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Marka Şehir Bolu ve 2. Uluslararası Köroğlu Festivali’nin üçüncü günü sahneye çıkan pop müziğin sevilen sanatçısı Gökhan Türkmen performansıyla Bolululara unutulmaz bir gece yaşattı.

29.09.2014 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marka Şehir Bolu ve 2. Uluslararası Köroğlu Festivali'nin üçüncü günü sahneye çıkan pop müziğin sevilen sanatçısı Gökhan Türkmen performansıyla Bolululara unutulmaz bir gece yaşattı.

Bolu Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Marka Şehir Bolu ve Uluslararası Köroğlu Festivali'nin 3. gün programları hava muhalefeti nedeniyle Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bordo Salon'da devam etti. Festivalin kapanış programında ünlü sanatçı Gökhan Türkmen sahneye çıktı. Türkmen, söylediği şarkılarla Bolululara unutulmaz bir gece yaşattı. Salonu dolduran binlerce kişi Gökhan Türkmen'in şarkılarına eşlik etti. Türkmen, hit şarkılarını Bolulular için seslendirdi. Işık ve sahne gösterileriyle beğenilen sanatçıyı izleyiciler dakikalarca alkışladı. Konser sonunda Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gökhan Türkmen'e çiçek ve plaket takdim etti. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Gökhan Türkmen Bolululara Unutulmaz Bir Gece Yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement