Gökhan Zülfikaroğlu Bartınspor ile Anlaştı - Son Dakika
Yerel

Gökhan Zülfikaroğlu Bartınspor ile Anlaştı

Gökhan Zülfikaroğlu Bartınspor ile Anlaştı

Geçtiğimiz sezon ilk yarıda Kozlu Belediyespor ikinci yarıda ise Kastamonuspor’da top koşturan 27 yaşındaki kanat oyuncusu Gökhan Zülfikaroğlu, bu sezon Bartınspor ile anlaşma sağladı.

21.07.2014 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz sezon ilk yarıda Kozlu Belediyespor ikinci yarıda ise Kastamonuspor'da top koşturan 27 yaşındaki kanat oyuncusu Gökhan Zülfikaroğlu, bu sezon Bartınspor ile anlaşma sağladı.

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Bartınspor ile anlaşma sağlayarak, imza atan Gökhan Zülfikaroğlu, geçen sezon ilk yarıda Kozlu Belediyespor ikinci yarıda ise Kastamonuspor'un formasını giyerek, toplam 17 maçta 1380 dakika süre kaldı. Zonguldak Belediyespor ve Zonguldakspor'un alt yapısından yetişen tecrübeli oyuncu, Türk Telekom, Erdemirspor, Kozlu Belediyespor ve Kastamonuspor'un formasını giydi.

Bu sezon Bartınspor ile anlaşma sağlayan oyuncu Gökhan Zülfikaroğlu, "Futbola Zonguldak Beleldiyespor'da başladım. Orada dört sene oynadıktan sonra altı sene Zonguldakspor, bir sene Türk Telekom Erdemir, bir sene Kozluspor ile geçen sene ikinci yarıda Kastamonuspor'da oynadım. Şimdi Bartınspor hedefi şampiyonluk olan bir kulüple anlaştım için mutluyum. İnşallah Bartın şehrine şampiyonluk yaşatırız ve iyi bir sezon geçiririm. İnşallah bana güvenen Bartınspor yönetimine de teşekkür ederim. İnşallah güvenlerini boşa çıkartmayacağım" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gökhan Zülfikaroğlu Bartınspor ile Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement