Göksel Gümüşdağ Basın Mensuplarından Özür Diledi - Son Dakika
Spor

Göksel Gümüşdağ Basın Mensuplarından Özür Diledi

Göksel Gümüşdağ Basın Mensuplarından Özür Diledi

Medipol Başakşehir’in bugün deplasmanda oynadığı Çaykur Rizespor maçı sonrası yaşanan olaylardan dolayı Başkan Göksel Gümüşdağ, basın mensuplarından özür diledi.

22.04.2017 22:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medipol Başakşehir'in bugün deplasmanda oynadığı Çaykur Rizespor maçı sonrası yaşanan olaylardan dolayı Başkan Göksel Gümüşdağ, basın mensuplarından özür diledi.

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, kulübün resmi sitesinden konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ben, yönetim kurulu arkadaşlarım ve hocamız, bir 'kolej takımı' olma ruhunu, sportif başarıdan daha fazla önemseriz. Bu akşam Rize'de maçtan sonra oyuncularımızın bazılarının basın mensubu arkadaşlarımızla yaşadığı kısa da olsa tatsız münakaşa bu yüzden beni derinden üzdü. Olaydan etkilenen basın mensubu dostlarımızdan samimiyetle özür diliyorum.

Biz gerekli konuşmaları aile içinde tabi ki yapacağız. Fakat taraftarlarımızın içine sızan, taşkınlıkları ve küfürleri ile bu provakasyonu yaratıp bu son derece kritik süreçte bizlere böyle bir sınav yaşatan düşmanlarımızın da yakın takipçileri olacağız. Bunun da bilinmesini istiyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Göksel Gümüşdağ Basın Mensuplarından Özür Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement