Göksun Belediye Başkanı Aydın'dan Kaynaşma Yemeği - Son Dakika
Yerel

Göksun Belediye Başkanı Aydın'dan Kaynaşma Yemeği

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, birlik, beraberlik ve kaynaşma yemeği verdi.

14.04.2014 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, birlik, beraberlik ve kaynaşma yemeği verdi.

Başkan Aydın, Alparslan Türkeş Mesire Alanında düzenlenen yemekte, halkın sandıkta verdiği desteği, hizmet olarak sunmanın gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

Aydın, verdikleri bütün sözlerin ve vaatlerin arkasında olduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Meclis üyeleri, tüm kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarımızla, birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin en ücra noktasına kadar hizmet götürmek için elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceğiz. Seçim döneminde dağıtmış olduğumuz proje kitapçığında ne varsa, hepsini yaparak sizlerin hizmetine sunacağız. Bundan sonra buraya geldiğinizde tüm sportif aktiviteleri yapabileceksiniz. Çocuklarımızın sabırsızla beklediği Aquapark'ı inşallah en kısa sürede hizmete sunacağız."

Altyapı hizmetlerinin zaten yapılması gereken asli görevlerinden birisi olduğunu dile getiren Aydın, asıl hedeflerinin ilçeyi sosyal ve kültürel alanda geliştirmek olduğuna işaret ederek, halkın çocuklarla birlikte vakit geçirebilecekleri, dışarıdan gelen misafirlerin hiç endişe edilmeden ağırlayabilecekleri alanlar oluşturacaklarını söyledi.

Programa Göksun Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı Ali Arı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Abdullah Yaylamış, İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Güler, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Göksun Belediye Başkanı Aydın'dan Kaynaşma Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement