Göksun Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Göksun Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Yaptı

Büyükşehir yasasıyla birlikte oluşturulan Göksun Belediye Meclisi, Aydın'ın başkanlığında ilk toplantısını yaptı.

08.04.2014 18:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir yasasıyla birlikte oluşturulan Göksun Belediye Meclisi, Hüseyin Coşkun Aydın'ın başkanlığında ilk toplantısını yaptı

Aydın, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, farklı partilerden seçilmiş olmanın hizmet etmeyi engellemeyeceğini belirtti.

Farklı düşünmenin zenginlik olduğuna işaret eden Aydın, herkesin ortak noktasının Göksun'un geleceği ve gelişmesi olması gerektiğini ifade ederek şunları kaydetti:

"Belediye hizmetlerinde asla yandaşlık ve siyasi farklılık yapmayacağız. Demokrasilerde hizmet etmek için farklı partilerden aday olma durumu söz konusudur. Seçim kampanyaları yapılması gerekiyordu. O süreçleri hep beraber yaşayarak bu sonuca ulaştık. Meclis üyeleri olarak birlik ve beraberlikten taviz vermemeliyiz. Vatandaş gereğini yaptı, konuşma zamanı bitti. Şimdi iş yapma zamanı. Hepimiz seçilerek buraya geldik. Hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik duyguları taşıyarak, kol kola, omuz omuza vererek temsil kabiliyeti oluşturmalıyız, bunu arzuluyorum. İnşallah sizlerden bu noktada gayret ve özveri bekliyorum."

Konuşmaların ardından norm kadro düzenlenmesi, park ve bahçeler müdürlüğü ile temizlik işleri müdürlüğü kurulması için Başkan Aydın'a yetki verildi.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, yapılan oylamayla Oktay Sağlam 1. Başkanvekilliğine, Abdullah Kişi ise 2. Başkanvekilliğine, Hikmet Tutak ve Eyüp Arslan daimi encümenliğe, Selim Yağmur ve Cengiz Koyuncu'da katip üyeliğe seçildi. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Göksun Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement