Göksun'da Kardeşlik İftarı - Son Dakika
Yerel

Göksun'da Kardeşlik İftarı

Göksun\'da Kardeşlik İftarı

Göksun Belediyesi tarafından Dünya Yetimler Günü etkinlikleri kapsamında kardeşlik iftarı düzenlendi.

13.07.2014 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göksun Belediyesi tarafından Dünya Yetimler Günü etkinlikleri kapsamında kardeşlik iftarı düzenlendi.

Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Alparslan Türkeş Mesire Alanında düzenlenen programda yaptığı konuşmada, Kardeşlik İftarı Projesiyle yeryüzünün yetim, öksüz ve terk edilmiş çocukları için önemli bir adım atıldığını söyledi.

Ramazan ayının ibadet boyutunun yanında kardeşliklerin hatırlanmasına da vesile olduğuna işaret eden Aydın, şunları kaydetti:

"Birlikteliğin ve paylaşmanın daha iyi anlaşıldığı bu mübarek ayda, ramazan sevincini hep birlikte yaşamak ve bu sevinci paylaşmak için çeşitli programlar düzenledik. Bir İftar da Sizin Olsun, Ramazan Bereketi Göksun'a Yayılsın" teması ile başlatmış olduğumuz kampanya ile her gün ortalama 250 kişiye Belediye İş Merkezi Meydanında kurduğumuz iftar çadırında yemek veriyoruz. Bugün ise ülke genelindeki tüm AK Partili belediyelerle birlikte kardeşlik iftarı düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz."

AK Partinin, hem yerel yönetimlerdeki uygulamaları hem de merkezi politikalarıyla sosyal alanlarda yaptığı çalışmalarla kimsesizlerin kimsesi olduğunu ifade eden Aydın, "İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın" düsturunu ilke edinen partimiz, her zaman fakirin, garibin yanında olmuş, düşenin elinden tutmuş ve yetimin başını okşamıştır. Yetim sevindirmek ve "yetimlerle yemek yemek, inancımızın ve medeniyetimizin temel ilkelerindendir. Bu anlamlı ve önemli günün temellerini bizimle attığınız için hepinize sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu

Programa, Kaymakam Ali Hamza Pehlivan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Abdullah Yaylamış, belediye meclis üyeleri,  partililer katıldı. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Göksun'da Kardeşlik İftarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement