Kahramanmaraş Göksun'un Geleceği Planlandı - Son Dakika
Yerel

Kahramanmaraş Göksun'un Geleceği Planlandı

Kahramanmaraş Göksun\'un Geleceği Planlandı

Kahramanmaraş Göksun Belediye Başkanı Coşkun Aydın, ilçenin 5 yıllık stratejik planı için, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının önerilerini dinledi.

13.09.2014 15:24  Güncelleme: 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, ilçenin 5 yıllık stratejik planı için, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının görüş ve önerileri dinledi.

Başkan Aydın, METEM Toplantı Salonunda gerçekleştirilen istişare toplantısında yaptığı konuşmada, Göksun'un gelecek 5 yılının planlanacağı 'Stratejik eylem planını', Göksun'u temsil eden kurum ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte oluşturmak istediklerini söyledi.

Seçim döneminde, 'Göksun'u Göksunlularla ve Göksun'da yaşayanlarla birlikte yöneteceği' sözünü verdiğini anımsatan Başkan Aydın, şunları kaydetti:

"Yönetimlerde her zaman ortak aklın ön planda tutulması gerektiğine inanan bir başkan olarak, Göksun'u ilgilendiren her konuda her zaman ortak akla hizmet etmeyi ve bütün olarak değerlendirme yapmayı amaçlıyoruz. Seçim döneminde sıklıkla dile getirdiğim, 'Göksun'u Göksunlularla ve Göksun'da yaşayanlarla birlikte yöneteceğiz' sözünün bundan sonra uygulamasını sıklıkla göreceksiniz. Bunun neticesinde ilçemizin gelecek en az beş yılını planlayacağımız bu plan kapsamında sağlayacağınız katkılar bizim için çok önemlidir. İnşallah ümit ettiğimiz hedeflere sizlerin gayret ve desteği ile en kısa sürede ulaşırız."

Toplantıya; Göksun Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, İl Bank Şehir Plancısı Cemal Kaynak ve Gökçe Kırca, kamu kurum amirleri, STK ve oda temsilcileri ile belediyenin birim amirleri katıldı. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahramanmaraş Göksun'un Geleceği Planlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement