Gökveliler ve Armağan Yolunda Konfor Zamanı - Son Dakika
Güncel

Gökveliler ve Armağan Yolunda Konfor Zamanı

Gökveliler ve Armağan Yolunda Konfor Zamanı

İl genelinde başlattığı asfalt hamlesini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı'na bağlı Gökveliler ve Armağan Mahallelerini birbirine bağlayan yolda asfalt uygulaması yaptı.

19.08.2016 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

5 kilometrelik yolda gerçekleştirilen çalışmayla ulaşımda konfora kavuşuldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yolların kalitesinin arttırılması, vatandaşlara daha güvenli ve konforlu ulaşım sağlaması amacıyla gerçekleştirdiği asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarla Köprübaşı'na bağlı Gökveliler ve Armağan Mahallelerini birbirine bağlayan yolda 5 kilometrelik asfalt uygulaması yapıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde yollarda kalite ve güvenin artırılması için çalışmaların sürdürüldüğünü dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı ve Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, Köprübaşı'nın birçok noktasında asfalt çalışmalarının tamamlandığını belirterek Gökveliler ve Armağan Mahallelerini birbirine bağlayan 5 kilometrelik yolda da çalışmaların tamamlandığını dile getirdi. 5 yıldır mahallenin yolunun yapılmadığını dile getiren Armağan Mahalle Muhtarı Nevzat Ünlü ise, "Yolumuz asfaltlandı. Mahalleli olarak yapılan hizmetlerden çok memnunuz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gökveliler ve Armağan Yolunda Konfor Zamanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement