Gol Düellosunda Kazanan Taraf Güneşspor Oldu - Son Dakika
Yerel

Gol Düellosunda Kazanan Taraf Güneşspor Oldu

Gol Düellosunda Kazanan Taraf Güneşspor Oldu

Bilecik U17 Amatör ligi 4.’üncü hafta karşılaşmasında Bozüyük temsilcisi Güneşspor, kendi sahasında oynadığı Söğütspor karşılaşmasını zor da olsa kazanmasını bilerek zirve inadını sürdürdü.

14.11.2015 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik U17 Amatör ligi 4.'üncü hafta karşılaşmasında Bozüyük temsilcisi Güneşspor, kendi sahasında oynadığı Söğütspor karşılaşmasını zor da olsa kazanmasını bilerek zirve inadını sürdürdü.

Bozüyük temsilcisi Güneşspor, kendi evinde Yeşilkent sentetik sahada Söğütspor'u konuk etti. Taraftarlar takımlarını yalnız bırakmazken karşılaşma boyunca tezahüratlarla desteklerini sürdürdüler. Karşılaşmanın ilk yarısı, Ahmet'in golüyle öne geçen ev sahibi Güneşspor'un üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısı ise tam bir gol düellosuna sahne olurken galip Güneşspor oldu. Güneşspor'un diğer gollerini frikikten Erman, Eray ve Yunus kaydetti.

Oynadığı 4 karşılaşmada namağlup bir şekilde zirve takibini sürdüren Güneşspor, İdmanyurduspor'un 12 puan ve averajla lider olduğu ligde zirveye ortak olduğunu bir kez daha gösterdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gol Düellosunda Kazanan Taraf Güneşspor Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement