Gol Yollarında Sıkıntı Çeken Trabzonspor, Rodellaga'ya Göz Dikti - Son Dakika
Spor

Gol Yollarında Sıkıntı Çeken Trabzonspor, Rodellaga'ya Göz Dikti

12 haftada 7 gol atabilen ve bu alanda ligin en kötü 2 takımından biri olan Trabzonspor, Akhisar Belediyesporlu Manisa Tarzanı lakaplı Hugo Rodallega için nabız yokluyor.

03.12.2016 09:30  Güncelleme: 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de geride kalan 12 haftada rakip fileleri sadece 7 kez havalandıran ve bu istatistikte Akhisar ile birlikte son sırada yer alan Trabzonspor, Rodallega için Manisa ekibinin nabzını yoklamaya başladı. Bordo-mavililerin golcülerinden Ramil Sheydaev hiçbir lig maçında şans bulamazken, Hyun-Jun Suk 10, Muhammet Demir ise 7 lig maçında skor üretemedi. Sadece Dame N'doye 7 maçta 1 kez ağları havalandırma başarısı gösterebildi.

ÇİN KULÜPLERİ DEVREDE

Akhisar Belediye, Karadeniz ekibiyle beraber skor anlamında sıkıntı yaşasa da Rodallega 12 haftalık periyotta 4 gol atıp, 1 asist yapmayı başardı. Geçen yılı da 19 gol 1 asistle tamamlayan Kolombiyalı futbolcu için Trabzonspor'un önündeki en büyük engel Çin kulüpleri.

KONTRATI BİTİYOR

Akhisar ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Rodallega'yı ara transferde renklerine bağlamak isteyen Trabzonspor'un transferlere astronomik rakamlar harcayan Çin temsilcileri ile gireceği rekabetin nasıl sonuçlanacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

(Vatan)

Gol Yollarında Sıkıntı Çeken Trabzonspor, Rodellaga\'ya Göz Dikti
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Gol Yollarında Sıkıntı Çeken Trabzonspor, Rodellaga'ya Göz Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement