Gölbaşı 112 Sağlık Hizmetleri Denetimden Geçti - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı 112 Sağlık Hizmetleri Denetimden Geçti

Gölbaşı 112 Sağlık Hizmetleri Denetimden Geçti

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde hizmet veren 112 acil sağlık hizmetleri denetlendi.

25.08.2016 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde hizmet veren 112 acil sağlık hizmetleri denetlendi.

Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 3 ayda bir yapılan denetim yenilendi. Halka daha kaliteli hizmet vermek için yapılan rutin kontroller ve çalışanın eksikliklerini ve 112 istasyon eksikliklerini giderip kaliteli bir hizmet vermek için Gölbaşı 112 acil sağlık hizmetleri istasyonları denetlendi.

Denetime İlçe Sağlık Müdürü Dr. Davut Kıskaç, 112 Başhekimi Vekili Dr. İshak Karakurt ve İnsan Kaynakları Birim Sorumlusu Kadir Yıldız katıldı.

Denetim sonrası bir açıklama yapan 112 Başhekim Vekili Dr. İshak Karakurt, "Yaklaşık 3-4 ayda bir 112 istasyonların denetimini yapıyoruz. Bu görevimizin amacı tamamen daha kaliteli bir hizmet vermek, istasyonlarımızın eksikliklerini tamamlamak çalışanların konumunu fiziki koşullarını değerlendirmek amacı ile 112'nin vakalara daha çabuk daha hızlı ve daha kaliteli bir hizmet vermek için gerekli rutin çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu anlamda Sağlık Müdürlerimiz ile gerekli hastanelerle hepsiyle bağlantılı bir şekilde hizmetimizi sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Davut Kıskaç, "İlçemize ilgi gösteren denetim ekibine ve denetimde başarıyla ayrılan 112 personelimize teşekkür ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı 112 Sağlık Hizmetleri Denetimden Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement