Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi'nde MHP Ankara İl Başkanlığı'nın ev sahipliğini yaptığı "Üretken Belediyecilik ve Ankara" adlı bir panel düzenledi.

01.11.2013 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi'nde MHP Ankara İl Başkanlığı'nın ev sahipliğini yaptığı "Üretken Belediyecilik ve Ankara" adlı bir panel düzenledi. Panelin konuşmacıları arasında yer alan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı'nı Türkiye'nin parlayan yıldızı yapmakta kararlı olduklarını bildirdi.

Gün Sazak Konferans Salonu'nda düzenlenen panele, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Etimesgut Belediyesi Başkanı Enver Demirel, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve Nallıhan Belediye Başkanı Adnan Okur ve partililer katıldı.

Panelde konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, "Adaletli, hakkaniyetli, şeffaf, katılımcı ve üretken belediyecilik anlayışını göstermeye kararlıyız" dedi. Başkan Odabaşı, Gölbaşı'nda hizmetle vazifelendirdiği günden bu yana oy verenlerin desteğine ve güvenine layık olabilmek için yılmadan çalıştıklarını belirterek şunları söyledi:

"Bizim belediyecilik anlayışımızın temelinde hem halka hem de Hakka karşı kadim bir sorumluluk bilincimiz vardır. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, bu sorumluluk bilinciyle hareket ettik. Öyle ki belediyeyi devraldığımız gün karşılaştığımız vahim tablo bile bizi yıldırmadı.

Doğru bir planlama, vizyoner anlayış, istişare, fedakarlık ve hepsinden önemlisi de yaptığımız işe ve hizmet ettiğimiz topraklara duyduğumuz aşk, bize bu başarıyı getirdi. Çünkü halka hizmet etmeyi mesai anlayışının dar sınırlarına sığdırmadan, severek ve isteyerek yapıyoruz. Biz ilçemizi seviyoruz, şehrimizi seviyoruz, ülkemizi ve milletimizi seviyoruz.

"GÖLBAŞI'NIN GELECEĞİ UMUT DOLU"

Her işimizi samimiyetle yaparken, en büyük enerji kaynağımız da bu vatana hizmet etmenin onuru ve gururu oluyor. Yola çıktığımız ilk gün ne söz verdiysek hepsini bir bir gerçekleştirdik. Attığımız her temel Başkentin güney kapısı olan Gölbaşı'mızı, umut dolu bir geleceğe hazırlarken, hizmete açtığımız her yeni tesis, ilçemize vatandaşlarımızın güvenle kullanabileceği sosyal alanlar kazandırmıştır. Her işimize başlarken öncelikle vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte hizmet üretmeye özen gösterdik. Birçok mahallemizde açtığımız kültür merkezlerimizden tutun da Gölbaşı'mızın dört bir yanına yaptığımız parklara kadar, açtığımız yeni yollardan tutun da temizliğiyle birçok ilçeye örnek haline gelmiş sokaklarımıza kadar gerek fiziki gerekse sosyal hizmetlerimizin hepsinde, öncelikle vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmayı, hemşehrilerimizin yaşam kalitesi yüksek bir Gölbaşı'nda, huzurla ve güvenle hayatlarını idame ettirmelerini hedefledik. Şükürler olsun ki samimiyetle yürüttüğümüz çalışmalarımız neticesinde Gölbaşı'mızı yenilenen yüzüyle vizyoner şehircilik anlayışıyla çağdaş bir kent, Başkentin incisi, Başkentin en çok tercih edilen ilçesi haline getirdik. Yüce Allah'ın izni ve sizlerin desteğiyle bundan sonra da Gölbaşı'nda yapacağımız her işimizde hizmetlerimiz, insan odaklı olacaktır. Allah'ın izniyle attığımız her adım Türkiye'ye örnek olacaktır.

Unutmayalım ki Milliyetçi Hareket'in geleceği aydınlatan belediyecilik anlayışıyla köyden kente geçişin evrelerini yaşayan küçücük bir ilçe olan Gölbaşı, bugün Başkentin en çok tercih edilen metropolü haline gelmiştir. Ulaşacağımız son nokta modern, mutlu ve marka kent olmuş bir Gölbaşı olacaktır. Biz bu gerçeğe inandık. Bu hedefe doğru durmaksızın yürüyoruz."

KARAKAYA'NIN KONUŞMASI

Panelde bir konuşma yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya da "30 Mart akşamı tüm ilçeler dahil olmak üzere Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını alacağız" dedi. Karakaya, yerel seçimleri çok önemsediklerini belirterek, "30 Mart akşamı, tüm ilçeler dahil olmak üzere Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını alacağız. Oraya Mevlüt Karakaya değil, tüm bu salondakiler, tüm Ankaralılar oturmuş olacak" diye konuştu. Yerel seçimlere az bir zaman kaldığını ifade eden Karakaya, sayılı günlerin çabuk geçtiğini dile getirdi. Kendisine destek veren herkese teşekkür eden Karakaya, şunları söyledi:

"Biz, burada aynı tarafı temsil ediyoruz. Toplantımız oy isteme toplantısı değil, harekete geçme toplantısıdır. Partimize gönül vermiş Ankara sevdalıları birer aday olacak, birer Mevlüt Karakaya olacak, girmedik sokak, çalmadık kapı bırakmayacak."

PANELDE SADİR DURMAZ DA KONUŞTU

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz da yaptığı konuşmada, yerel seçimlerde parti olarak başarıya ulaşmak, en iyi neticeyi almak ve Türkiye'yi yerel yönetimlere tutunup yeni baştan onararak, huzurlu hale getirmenin asıl gayeleri olduğunu söyledi. Birinci amaçlarının yerel yönetimlerde en iyi sonucu almak ve millete hak ettiği ve beklediği hizmetleri sunmak olduğunu ifade eden Durmaz, şöyle devam etti:

"2014 yılında yapılacak mahalli seçimler, yalnızca yerel yöneticilerin seçimi olmayacak, aynı zamanda ülkemizin siyasal gidişatını belirleyecek ve geleceğinin nasıl şekilleneceğine dair işaretler verecek seçimler olacaktır. Genelde iktidar olmanın yerelde iktidar olmaya bağlı olduğu gerçeği göz ardı edilmeden, etkin ve verimli bir seçim çalışmasının gerekliliği tartışmasız olup, partimizin yerel seçimlerde elde edeceği başarı ülkemizin ve milletimizin geleceği için büyük önem arz etmektedir."

Seçime 6 ay kala hazırlıklarını tamamladıklarına işaret eden Durmaz, teşkilatların mutabık kaldığı adayların sahada projelerini ve yapacaklarını anlatma şansı elde ettiklerini anlattı.

Konuşmaların ardından MHP Genel Başkan Yardımcıları Sadir Durmaz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, Etimesgut Belediyesi Başkanı Enver Demirel, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve Nallıhan Belediye Başkanı Adnan Okur'un katılımıyla "Üretken Belediyecilik" konulu panel düzenlendi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement