Gölbaşı Belediye Personellerine Hizmet İçi Eğitim Verildi - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı Belediye Personellerine Hizmet İçi Eğitim Verildi

Gölbaşı Belediye Personellerine Hizmet İçi Eğitim Verildi

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediyesi personeline nezaket kuralları ve halkla iletişim, örgütsel özdeşleşme ve etkili iletişim konularında hizmet içi eğitim semineri verildi.

28.11.2016 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Gölbaşı Belediyesi personeline nezaket kuralları ve halkla iletişim, örgütsel özdeşleşme ve etkili iletişim konularında hizmet içi eğitim semineri verildi.

Adıyaman Üniversitesi Besni Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Mücahit Çelik, Nezaket Kuralları ve Halkla İletişimin öneminden bahsederek işlerini bitirmek için belediyeye gelen personele her zaman nazik bir şekilde davranılması gerektiğine vurgu yaptı.

Adıyaman Üniversitesi Besni Meslek Yüksekokulu'ndan Öğretim Görevlisi Aydın Özdemir ise, örgütsel özdeşleşme ile ilgili verdiği seminerde çalışılan kurumla kişinin kendisinin bir bağı olması gerektiğini belirti.

Adıyaman Üniversitesi Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Sefa Salih Bildirici ise verdiği etkili iletişim seminerinde katılımcılara, iş hayatında ve sosyal hayatında astıyla veya üstüyle, arkadaşıyla veya eşi ve çocuğuyla olan iletişiminin daha etkili ve başarılı sonuç almasını sağlayacak şekilde nasıl davranılacağını, hareket edileceğini ve nasıl konuşulacağına ilişkin bilgiler verdi.

(CK-BRN-Y) - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı Belediye Personellerine Hizmet İçi Eğitim Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement