Gölbaşı Belediyesinden Geri Dönüşüm Projesi - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı Belediyesinden Geri Dönüşüm Projesi

Gölbaşı Belediyesinden Geri Dönüşüm Projesi

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, kağıt, karton, plastik, cam, metal ambalaj atıklarının projeyle geri dönüşüme kazandırılacağını söyledi.

09.11.2016 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, kağıt, karton, plastik, cam, metal ambalaj atıklarının projeyle geri dönüşüme kazandırılacağını söyledi.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, çevreye, ekonomiye dünyaya ve yarınlara karşı sorumluluğunu yerine getirerek doğal kaynakların hızla tükendiği dünyada, var olan kaynakların özenle kullanılması gerektiğini vurguladı.

Özdemir, "Belediyemizin Çevre Mühendisi Serpil Yücel, Çevre Mühendisi İmhan Laçin ile uzun görüşmeler neticesinde bu projeyi Gölbaşı İlçesine kazandırmak için sözleşme imzalanmış bulunmaktayız. 'Gölbaşı'ya bir iyilik yap, geri dönüşüme destek ver' sloganı ile yola çıkan Gölbaşı Belediyesi, atılan imza ile başlatılan proje kapsamında, kazanım kutuları olarak adlandırılan metal kutular ilçenin belirli bölgelerine yerleştirilecek. Kağıt, karton, plastik, cam, metal ambalaj atıkları artık projede adı altındaki mavi kutulara atılarak geri dönüşüme kazandırılacak.

Gölbaşı belediyesi geri dönüşüm projesi, önümüzdeki günlerde hayata geçirilerek ilçe halkının beğenisine ve desteğine sunulacak" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı Belediyesinden Geri Dönüşüm Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement