Gölbaşı'da, Kurumlararası Halı Saha Futbol Turnuvası Başladı - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı'da, Kurumlararası Halı Saha Futbol Turnuvası Başladı

Gölbaşı\'da, Kurumlararası Halı Saha Futbol Turnuvası Başladı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde kurumlar arası halı saha futbol turnuvası Emniyetspor ile Hastanespor arasında yapılan ilk maç ile başladı.

15.04.2015 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde kurumlar arası halı saha futbol turnuvası Emniyetspor ile Hastanespor arasında yapılan ilk maç ile başladı.

Gölbaşı ilçesinde 13 kurumun katıldığı halı saha futbol turnuvasında açılış maçı Emniyetspor ile Hastanespor arasında oynandı. Turnuvanın ilk maçında Emniyetspor Hastane sporu 8 -2 yenerek grupta ne kadar güçlü olduğunu gösterdi. Emniyet spora forma ve malzeme desteği veren İş Adamı Ayhan Çağlayan maçı Başkomiser Muhittin Karabaş ile birlikte seyrettiler. İş adamı Çağlayan maçtan önce yaptığı konuşmada "Kurumlar arası halı saha futbol turnuvasını düzenleyen Özcan Kırış beyefendiye teşekkür ediyorum bu tür turnuvalar kurumlar arasında ve insanlar arasında birlik ve beraberlik duygularını güçlendirir. Turnuvanın kavga ile değil yarışarak ve bir birlerini kırmadan centilmenlik içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Biz Çınar gergi tavan firması olarak sporun ve sporcunun her zaman yanındayız ve bu turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum "dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı'da, Kurumlararası Halı Saha Futbol Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement