Gölbaşı'nda Soma Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı'nda Soma Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu

Gölbaşı\'nda Soma Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında şehit olan 301 kişi için mevlid-i şerif okutuldu.

23.05.2014 12:53  Güncelleme: 12:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında şehit olan 301 kişi için mevlidi şerif okutuldu.

Gölbaşı Doğa Parkı'nda Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'in eşi Birgül Özdemir tarafından okutulan Mevlid-i Şerife AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Nizami Yancar, AK Parti Gölbaşı İlçe Kadın kolları Başkanı Elif Kökyer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mevlit programından önce bir konuşma yapan Birgül Özdemir, "Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen ve vatandaşlarımızın hayatını kaybettiği maden kazası ülkemizi yasa bürümüştür. Bu acı tarifi olmayan bir acıdır. Bugün Soma'da şehit olan madenci kardeşlerimiz için mevlit okutuyoruz. Maden Şehitlerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine baş sağlığı diliyor. Yaralı kardeşlerimize ise acil şifalar diliyorum. Tüm hemşerilerimiz ile birlikte dua ediyoruz. Davetimize katılarak dualarımıza iştirak eden herkesten Allah razı olsun Allah bir daha milletimize bu tür acılar yaşatmasın. Bizler Soma'da yaşanan acıyı Gölbaşında derinden hissettik" dedi.

Program daha sonra emekli imam Turan Koç'un okuduğu mevlit ve dualarla son buldu. Mevlidi şerif Programına katılan davetlilere gülsuyu ve yemek ikram edildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı'nda Soma Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika


Advertisement