Gölbaşı İlçesinde Şehit Ailelerini Ziyaret Edildi - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı İlçesinde Şehit Ailelerini Ziyaret Edildi

Gölbaşı İlçesinde Şehit Ailelerini Ziyaret Edildi

Gölbaşı ilçe protokolü tarafından ilçe merkezinde ikamet eden Şehit Polis Memuru Ümit Özet, Şehit Er Ali Yıldırım, Geçici Köy Korucusu Mustafa Tekin, Şehit Er Cuma Teymur’ un aileleri ile Gedikli Köyü’nde ikamet eden Şehit Er Mikdat Sümer ve Akçabel Köyü’nde ikamet eden Şehit Er Ahmet Demir’ in aileleri ziyaret edildi.

21.03.2014 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölbaşı ilçe protokolü tarafından ilçe merkezinde ikamet eden Şehit Polis Memuru Ümit Özet, Şehit Er Ali Yıldırım, Geçici Köy Korucusu Mustafa Tekin, Şehit Er Cuma Teymur' un aileleri ile Gedikli Köyü'nde ikamet eden Şehit Er Mikdat Sümer ve Akçabel Köyü'nde ikamet eden Şehit Er Ahmet Demir' in aileleri ziyaret edildi.

Gölbaşı İlçe Kaymakamı Ali Edip Budan, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Serkan İçöz, İlçe Emniyet Müdürü Orhan Tor ile birlikte '18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz zaferinin 99. yıldönümü nedeniyle Gölbaşı İlçesi Küçükören Köyü Söğütlü Durağı mevkiinde nöbet görevi ifa ederken kimliği belirsiz 3 kişilik PKK KONGRA-GEL Terör Örgütü militanları tarafından silahlı saldırıda şehit düşen Geçici Köy Korucusu Mustafa Tekin' in ailesini ziyaret etti.

Gölbaşı İlçe Kaymakamı Ali Edip Budan, "Her zaman şehit ailelerinin yanında, onlarla birlikteyiz. Vatandaşımızın güvenliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda etmiş aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Bugün herkes bu devletin çatısı altında, ay yıldızlı bayrağımızın altında, Türkiye Cumhuriyeti'nde huzur içerisinde yaşıyorsa bunu şehitlerimize borçludur. Biz bu vesileyle bize emanet olan şehit eşlerini, annelerini, babalarını, ağabeylerini, kardeşlerini ziyaret ediyoruz. Şehitler ölmez. Şehitler her zaman için, ölümsüzdür. Belki ateş düştüğü yeri yakar. Ama ne onurlu ki, herkese şehit olmak nasip olmaz" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı İlçesinde Şehit Ailelerini Ziyaret Edildi - Son Dakika


Advertisement