Gölbaşı'na Bin Kişinin Çalışacağı Fabrika Açılacak - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı'na Bin Kişinin Çalışacağı Fabrika Açılacak

Gölbaşı\'na Bin Kişinin Çalışacağı Fabrika Açılacak

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'in girişimleri ile özel bir şirket, Gölbaşı'da yatırım yapmak için incelemelerde bulundu.

28.03.2014 16:26  Güncelleme: 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'in girişimleri ile özel bir şirket, Gölbaşı'da yatırım yapmak için incelemelerde bulundu.

"Gölbaşı'na bir çivi çakılsın, isterse o çivi elime çakılsın" diyen Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, şunları söyledi:

"Gölbaşı için yapılan bütün yatırımları koşulsuz şartsız destekliyorum. Gölbaşı'na bir çivi çakılsın, isterse o çivi elime çakılsın. Gürteks için ilk adımı hayırlısı ile attık. Gölbaşı'nda bir yıl içerisinde işsizlik sorununu minimuma indireceğiz. Gölbaşı ilçesinde mevcut olan işsizlik biran önce çözüme kavuşmalı bu bağlamda, gerek Gölbaşı Belediyesi gerek Gölbaşı Kaymakamlığı gerekse yatırımcılarımızın duyarlı olup Gölbaşındaki işsizliği en aza indirmek ve Gölbaşı'nın kalkınması için duyarlılıkla ortak hareket ederek çalışmalar yapmaları gerekmektedir. Yatırımcılar Gölbaşına yatırım yapmak için teşvik edilmeli, Gölbaşı Adıyaman'ın cazibe merkezi olacak durumda. Coğrafi konumu özelliğini kullanarak yatırımcıları buraya çekmeliyiz, yapılan en küçük yatırım Gölbaşı'nda istihdam demek, istihdam ise birçok ailenin geçimi olacak. Yapılması planlanan yatırım çok büyük, büyük bir istihdam sağlanması planlanıyor, böyle bir yatırım için ben koşulsuz şartsız tüm desteklerimi şahsım ve kurumum adına yatırımcılara sunuyorum. İnşallah Gürteks burada istihdam sorununu büyük ölçüde kaldıracak bir yatırım planlamakta kendilerine şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum." - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı'na Bin Kişinin Çalışacağı Fabrika Açılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement