Gölbaşı'nda Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı'nda Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Gölbaşı\'nda Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Adıyaman’ın Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Kurban Bayramı öncesinde başlatılan asfalt çalışmalarının Mimar Sinan Mahallesinde planlandığı şekilde devam ettiğini söyledi.

19.09.2016 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Kurban Bayramı öncesinde başlatılan asfalt çalışmalarının Mimar Sinan Mahallesinde planlandığı şekilde devam ettiğini söyledi.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ağır tonajlı araçla tarafından daha önce asfalt olan yollara zarar verildiğini belirterek belediye olarak kış gelmeden öncelikle bu bozuk yolları yeniden asfaltının yapıldığını vurguladı.

Özdemir, "Asfalt çalışmaları kapsamında Mimar Sinan Mahallesine girdik. Daha önce Çağdaş Kent yolunu asfaltlandırdık. Yasemin Caddesinin asfaltının ardından diğer cadde ve sokaklarını da yapmaya başladık. Mahallenin her yeri kötü değil sadece inşaat yapılan yollar çok kötü. Biz de inşaatı bitmiş, alt yapısı tamamlanmış imara açılan yerlerin yollarını yeniden asfaltlandırdık. Mahalle halkına şimdiden hayırlı olsun" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı'nda Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement