Gölbaşı'nda Polis Bayramı Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı'nda Polis Bayramı Kutlandı

Gölbaşı\'nda Polis Bayramı Kutlandı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde Türk Polis Teşkilatının 170.kuruluş yıldönümü kutlandı.

10.04.2015 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Türk Polis Teşkilatının 170.kuruluş yıldönümü kutlandı.

Gölbaşı Kaymakamlık bahçesinde düzenlenen törene İlçe Kaymakam Vekili Suat Hatam, Jandarma komutanı Binbaşı Serdar Atakan, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Karaman, Belediye Başkan Vekili Veysel Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Orhan Tor, STK temsilcileri, daire amirleri, polisler, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Tören İlçe Emniyet Müdürü Orhan Tor'un Atatürk anıtına çelenk sunumuyla ve İstiklal Marşının okunması ve saygı duruşuyla başladı.

İlçe Emniyet Müdürü Orhan Tor, törende yaptığı konuşmada "Ülkemizin huzur ve güvenliğinin teminatı olan polis teşkilatının, kuruluş yıldönümümüzde mesai arkadaşlarımla birlikte huzurunuzdayız. 170 yıllık tarihini; şan, şeref ve kahramanlık destanları ile süsleyen, kökleri tarihin derinliklerinden günümüze kadar bu ülkenin milletin ortak kültür ve değerleri ile beslenip büyüyen, halkımızın can ve mal emniyetini sağlama, ülkenin birlik ve bütünlüğünü koruma için gerektiğinde en değerli varlıkları olan canlarını bile seve seve vermeyi şiar edinen emniyet teşkilatı, bundan sonra da aynı inanç ve kararlılıkla yoluna devam edecektir" dedi.

Kaymakam Vekili Suat Hatam ise, yaptığı konuşmada "Devlet otoritesinin yasal gücü olan ve toplumda dirlik ve düzenin korunması için uğraş veren Polis Teşkilatımıza önemli görev düşmektedir. İnsan haklarına, hukukun üstünlüğüne, çağdaş demokratik değerlere, gücünü aldığı yasalara bağlılık, saygı ve tarafsızlık polisin temel kurallarıdır" dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra İlçe Emniyet müdürlüğü'nde başarı gösteren memurlara başarı belgeleri Kaymakam Hatam tarafından verildi. Resim, şiir ve kompozisyon dalında derece alan öğrencilere ise, protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi. Kutlama programı İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde verilen kokteyl ile son buldu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı'nda Polis Bayramı Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement